Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így mosolyogtunk egymásra?
Figyelt kérdés
Ma meló után jövők haza felé a buszon, az ajtóhoz közel ültem, a lány meg a buszsofőr mögött. Én elkezdek nézni előre fele kik szálnak fel, és rá néztem a lányra, ő is rám, elkezd mosolyogni de egyből másfele néz, ő néz felém akkor én kezdek el mosolyogni én is szintén másfele nézek ne lással rajtam hogy nagyon mosolygok meg őt nézem.
A lány még suliba jár, kicsit fiatalos kinézete van.
Ez mit jelent?
Sajnos előbb le kellet szállnom a buszról.
2019. jan. 21. 20:44
11/12 anonim válasza:
Hát, legközelebb egyből szedd össez magad és ne is gondolkodj ilyeneken, hogy miért... Volt már nekem olyan, hogy soha nem láttam többé. Nincs ilyen, hogy majd holnap hátha...
12/12 anonim válasza:
Mindig is tudtam ,hogy mennyire hülyék,és balf.ok a férfiak..!! De te különösképpen az vagy! Csajt előre sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!