Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják azok akinek állandóan van párjuk?
Vannak olyan emberek akik ha szakítanak utána egyből jön a következő. Hogy csinálják ők?
Én nekem még sosem volt párom emiatt el sem tudom képzelni, hogy hogy csinálják. Meg igazából azt sem hogy milyen szerelmesnek lenni, és szeretni valakit.:(
Ti hol szoktatok ismerkedni?
Baj szerintetek is hogy 22 évesen nem volt még barátnőm?
Bár itt mindenki azt mondjaajd,hogy semmi gond ,hogy nem vt azt mondom kicsit azért az. Tini szerelmek közt sok önismeretre is szert teszel amelett,hogy megtanúlsz sok mindent az ellenkező nemről és magabiztosabb leszel majd 20on-30-évesen.
Másik kérdésre a válasz: tapasztalat,tudás...tudod hogy kell pasizni/csajozni szinte állandóan kapcsolatban vagy ha akarsz....
Nem szerelemből választunk. Legalábbis én. Ha azt várnám, hihetetlen sok élménytől esnék el. Nagyon szeretem/szerettem a párjaiamt, szükségem volt rájuk, tetszettek, jó volt velük időt tölteni, akartam energiát invesztálni, stb. És még ha ki is alakult később valami szerelemnek nevezhető, jellemzően nem úgy kezdődött. Sőt, az első kivételével egyik sem.
Én mindenhol ismerkerdem, mindentől függetlenül. Noha csalárd nem vagyok, de érdeklődő és nyitott nagyon is. Így pedig relatív könnyű egyik kapcsolatból a másikba ugrani, ha úgy érzem kész vagyok a következőre, a régit lezártam. Szóval ráírok vagy elmegyek oda ahonnan xy-t ismerem és némi informálódás után ha kiderül, hogy mindenki szingli mehet a buli.
Szerintem sokkal egyszerűbb lazán ismerkedni. Tét és elvárások nélkül. Nekem ez akkor megy a legjobban ha van valakim. Nyilván érthető hogy miért. És itt nem flörtre vagy akármire kell gondolni. Csupán tized annyi idő alatt át tudom préselni magamat. Nincs feszültség, kínos csendek, erőltetett beszélgetések. És csalódás sem, hiszen lényegében csúnyán fogalmazva csak plusz egy embert akarok a facebookra. Akivel nem mellesleg alkalom adtán tök jól el tudok beszélgetni... akármiről.
"Tesznek érte, pl magasra nőnek."
Magas vagyok, de amúgy ezért nem lehet tenni!
#4 én felpontozom.
Miért szégyen az, hogy valaki képes erőltetettség, túlzott elvárások, sértődöttség, kínlódás nélkül ismerkedni??
Ha sok lepontozó 30 éves szűz vergődés, önsajnáltatás, nő szidalmazás és hiszti helyett képes lenne élvezni az ismerkedést, megélni a pillanatot, a másikra figyelni és nem rágörcsölni, akkor nekik is sima ügy lenne.
Itt az a baj srácok, hogy kiéhezve, raparázva magatokra koncentráltok, hogy mit szúrtok el, mit hogyan kelene kizárólag a valós és erőltetetten kreált szereppel a legjobb oldalatokat mutatni. Ami garantalt kudarc, frusztrációhoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!