Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok szerintetek mivel tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mivel tud megfogni egy 25 éves lány egy 45 éves férfit?

Figyelt kérdés
27 éves ff vagyok, csak azért kérdeztem, mert a munkahelyemen van egy ilyen lány és egy ilyen kollégára hajt , csak Én a férfi helyében nem ilyen korú lányokkal ismerkednék, fogalmam sincs ,mivel tudja elérni ezt.
2019. jan. 18. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet megmagyarázni a vonzalmat?Csak jön. Te miért pont a barátnődet választottad?
2019. jan. 19. 08:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! A legtöbb Nő, aki idősebb pasikhoz vonzódik, nem viszi át a gyakorlatba, mert fél a társadalmi megkülönböztetéstől. Itt nem elég a vonzalom.
2019. jan. 19. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
Társadalmi megkülönböztetés ezért? Ugyan már...
2019. jan. 19. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Vonzalom, szimpatikusság. Majd 10-20 év múlva te is megtudod akkor, hogy egy 20 éves miért fog meg téged. 🙂 Egyébként én soha nem a kort néztem. Lehet valaki férfiként 25 éves , de nem jön be és akár idősebbeknek néz ki vagy pedig lehet valaki férfiként 45 éves és mégis jobban bejön és akár fiatalabbnak néz ki . 🤷‍♀️ L
2019. jan. 19. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!