Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mai férfinak saját lakhely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mai férfinak saját lakhely, kocsi vagy motor nélkül csak prostituáltak jutnak?

Figyelt kérdés
Facebookon is szinte csak az ilyen férfiaknál látom, hohy kapcsolatban vannak.

2019. jan. 15. 20:27
1 2 3 4 5
 41/50 R.Speltzer ***** válasza:

"Akkora szemétség sose jutott és nem is jutna eszembe, hogy egy nőt lehúzzak anyagilag. Annyi mindent vettem már magamnak saját pénzből, hogy szinte görcsösen ragaszkodok ehhez. Ha egy olyan alaknak vannak női, és nekem nincs, mi a fenéért?"

Pl azèrt, mert most is ahelyett hogy itt rinyálna, ismerkedik, van èlete. Komàm, ez nagyon durva szint amit te letolsz itt...Mondom ezt ùgy,hogy nèhàny ève hasonló cipôbe kèpzeltem magam, mint te. Viszont be kell làtni h ez így sehova nem vezet, fel kell emelni a segged ès tenni a sorsodèrt. Azt,hogy mit csinálj,nem is kezdem el mondani,mert ùgyis lesz kifogásod. Pedig nem kell ám hú de nagy dolgokra gondolni...

2019. jan. 16. 08:21
 42/50 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem, ha lakásoddal/kocsiddal/motoroddal, vagyis a pénzeddel akarsz csajozni, akkor is csak a prostik jutnak.... Esetleg meg kellene próbálni normális értékrendet követni, nem?
2019. jan. 16. 08:24
 43/50 anonim ***** válasza:

#41, Ne áltasd... brutálisan sokat kell tenni, hogy egy ilyen életből fordíts.

Magamon tudom, én még mindig nyögöm a húszas éveim vénszűz otthon kockulós elejét. 5 évembe került kimászni a gödörből és még mindig vannak nehézségeim, mert kapcsolatban nehéz természet vagyok. Hálisten kezdek belejönni...

Úgyhogy ütni tudnám azokat akik itt rinyálnak, és elkúrják a fiatal éveiket. Minden perc elvesztegetett idő amit 10x annyi behozni később.

2019. jan. 16. 09:22
 44/50 anonim ***** válasza:

Akinek futja prostikra a pénzéből, az már egy alap autót is elő tudna teremteni, ha akarna. Saját lakhely manapság csak a kevés szerencséseknek adatik meg (amennyiben saját tulajdonú ingatlant értesz ez alatt), ezért nem is hinném, hogy komoly elvárás.

Szóval akinek EMIATT jutnak csak prostik, az pont, hogy tudna tenni a dolog ellen, ha akar, és akkor megoldódna a problémája.

A gond csak az, hogy az élet nem ennyire egyszerű. Vannak pasik házzal, kocsival akiknek csak a prostik maradnak, és vannak csóró férfiak, akiknek szerető párjuk van. Nem ennyire egyértelmű a dolog.

2019. jan. 16. 10:10
 45/50 anonim ***** válasza:

Ja, ez egy sok tényezős dolog. Nem lehet így következtetni.

Attól függ mennyire vagy jóképű, mert akkor egy szemeteszsákban is imádnak a nők.

Ha nem vagy az, akkor sok dologgal kell kompenzálni, de az önbizalom és a humor sokat számít.

Csak hát kinek van önbizalma aki szarul néz ki? ez ritkán fordul elő... de akinél igen, az simán behúz bárkit.

2019. jan. 16. 11:00
 46/50 R.Speltzer ***** válasza:

Nekem annyira nem esett nehezemre. Mondjuk szerencsèm volt mert volt egy lâny hozzà aki ennek ellenère hogy ilyen ember voltam belèm szeretett, igaz nem sokáig voltunk együtt de arra jò volt,hogy kizökkentsen a komfortzònàmbòl ès az elpunnyadt èletvitelemből. Àltala megismertem csomò embert, tök sok pozitív visszajelzèst kaptam, ami àltal lett önbizalmam, elhittem hogy normálisan nèzek ki. Tènyleg lètezik ez a kisugárzàs nevű dolog, azòta tök màs minden

2019. jan. 16. 11:20
 47/50 anonim ***** válasza:

Neked szerencséd volt...én pont elszúrtam elsőre azr a nőt akit nagyon szerettem, a tapasztalatlanságom meg az unalmas életem miatt. Belémszeretett a lány, aztán pár hónapra rá rájött, hogy egy nulla vagyok valójában. Nem járok sehová, ha elmentünk valahová akkor szorongtam csak és ijedt őzike voltam.

Dobott is, mert ő meg egy férfire vágyott, nem egy nagy szorongós gyerekre. 24- 25 évesen ez már alap. Na meg túlságosan szerettem és elgyengültem, állandóan paráztam hogy elvesztem és soha többé nem lesz más.

Végül pont ezért lett vége...

Aztán fokozatosan belerázódtam a randizásba és rájöttem mit lehet és mi kell csinálni, hogy hosszú távon meghódíts egy nőt és izgalmassá válj. Jó én se vagyok semmi, mert mindig is a különös, bolond és veszettül intelligens lányokat szerettem.

Nekem nem elég az hogy ágyba hozza a reggelit meg elfecsegünk és jókat szexelünk.

Nekem társ kell, egy legjobb barát.

Na ilyen azért ritkán akad... de inkább egyedül vagyok időnként, mint egy unalmas hétköznapi kapcsolat.

2019. jan. 16. 12:51
 48/50 R.Speltzer ***** válasza:

Nálam is hasonló volt a helyzet, hasonlò okok miatt lett vège rövid idő alatt a kapcsolatomnak, bár a csaj se volt semmi.. na de hagyjuk ez most mellèkes. Sokàig magam alatt voltam a szakitàs miatt,de èszhez kaptam ,hogy nem csùszhatok abba az èletmódba vissza amiben azelőtt voltam,ezèrt felàlltam.

De nem mondom én se,hogy nyom nèlkül eltűntek az elvesztegetett èvek. Komoly kapcsolatot sajnos nem tudok kialakítani,hiàba az az amit legjobban szeretnèk. Azòta szerető voltam 2x is, csaltak meg velem másokat,szòval arànylag könnyen alakítok ki testisègre alapulò dolgokat. Lány barátaim lettek sokan,akik közül a fent említett dolgok is megtörtèntek. Szòval hiàba, ők is mondják hogy milyen fаszacsàvò vagyok vonzòdnak többen is hozzám, meg is bíznak bnnem, de valamièrt èletvitel szerűen nem tud senki velem tervezni... Szòval ja, igazad van. Jobb az ha idejèben lèpi meg az èletkornak megfelelő lèpèseket, mert nem lehet normálisan behozni idővel. Mondom ezt ùgy,hogy csak 22 vagyok.

2019. jan. 16. 13:47
 49/50 anonim ***** válasza:

Na pont ezt éltem át én is.

Volt egy lány akinek csak szexre kellettem :D mondjuk az fix hogy elég jó nő volt, és tapasztalt. Szóval sokat tanultam tőle.

Utólag örültem hogy nem jött össze komolyabb mert nagyon csapongó és szerintem személyiségzavaros. Mint kiderült minden barátját megcsalta, és én voltam az egyik akivel megcsalta az utolsót. Francnak se kell ilyen pszichó csaj :D

Sebaj, így tanul az ember, későnérők vagyunk... ezek a körök kb 16-20 éves korban játszódnak le.

Te még fiatal vagy, semmit se vesztettél!

Nekem 25 évesen már nehezebb volt egy fokkal... ezert mondom minden év elvesztegetett fiatalság.

Örülök hogy neked is sikerült kitörni. Meglesz az a komoly kapcsolat is, jó úton vagy cimbora :)

Nekem a rekord 5 hónap, a többi csak pár hetes volt, vagy "szerető". Így tanul az ember :)

2019. jan. 16. 15:32
 50/50 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem azt kell elérni hogy ne feszengj a barátnőd előtt.

Egy alsógatyában hót nyugiban flangálj a lakásában. Ő meg kilibeg bugyiban és reggelit csinál. Nem kell állandóan feszengened, megjátszanod semmit. Sem szórakoztatni, programot csinálni, lenyűgözni. Azt szereti aki vagy.

Ha ez megvan akkor tudod már nem ronthatod el semmivel.

2019. jan. 16. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!