Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy „izgalmas élet”?
Számomra ez a kifejezés az élet egyik nagy rejtélye, mert még James Bondnak/Lara Croftnak is vannak unalmas napjai.
Gyakran megkapom, hogy apáca is lehetnék, annyira unalmas vagyok én, annyira unalmas az életem.
Ma, Magyarországon, mi számít izgalmas életnek?
Többek szerint ez a következőket jelenti: inni (Őrület, hogy mekkora buliban voltunk! Hogy mit csináltunk? Berúgtunk.), vásárolni, velnesz (elutazni Karakószörcsögre, ahol a mások pisijével tele lévő kis kádban velneszelünk).
Az az izgalmas ha valaki végre megvalósítja azt amit igazán szeret (jó ha egyáltalán rájön és elindul azon az úton hogy megvalósítsa) már maga az ide vezető ut is izgalmas.
Ha az adott karakter lelkes és pozitív tele van tervekkel célokkal és nem adja fel az életét a céljait vagy meg sem találja az biztos hogy unalmas..
Mégpedig azért mert élőhalott stádiumba temette magát az illető és önsajnáló energiavámpírként még saját magát is unja nemhogy külső szemmel nem tűnik annak..
Első munkahelyemen, 20 évesen magánnyomozónak dolgoztam, na ott minden nap izgalmas volt...
Pl. Kocsiból figyeltük a lakást távcsővel, úgy 1 óra múlva rámordít a társam a hátsó ülésről: "B+ minket figyel a célszemély, azonnal el kell tűnnünk! Jobbra hajts ki! Várj! Leszedem a rendszámot!" Kiment és lerúgta... :)
Utána egy ingatlankereskedőnek dolgoztam, (aki a legnagyobb megrendelőnk volt), az még húzósabb volt...
A főnököm egy pszichopata csaj, emlékszem kimentünk eladni egy telket, de a szomszéd házában egy csöves lakott (ez eltántorította a vevőt), erre közölte, hogy "Intézd el."
Telefonálok az irodába, lekérem a hrsz-t, tulaj nevét, hívom a magánnyomozót, kérem a telefonszámát, felhívom, erre közli a tulaj "Most ezzel nincs időm foglalkozni."
Csaj átment, adott pénzt a csövesnek, hogy szedelőzködjön, és költözzön el, aztán vonóhoroggal letéptük a tetőgerendát a padlásról, és az egész tetőszerkezet födémmel együtt bezuhant a szobába...
5 év után belefáradtam, és ma már nyugis az életem, mondhatni "unalmas" :)
Mellesleg sosem buliztam, nem szoktam inni (bár ezt nem nevezném "izgalmasnak"), és szerintem a "wellness pihenés" sem az.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!