Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy a diplomás, vezető beosztású nők sokkal nehezebben találnak társat?
Bár én viszonylag hamar megtaláltam a párom, de teljes mértékben úgy gondolom, hogy egy hozzám hasonló nőnek nagyon nehéz. Minden bántás nélkül, sajnos sok férfi nagyon nehezen tudja elfogadni, ha a párja sikeresebb nála, vagy magasabb beosztásban dolgozik, vagy többet keres. Kisebbségi komplexusuk lesz sajnos, és persze nem tudatosan de mindent megtesznek azért, hogy kicsit lerombolják a párjuk önbecsülését.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy hozzám hasonló beosztású vagy sikeres férfit keresek. De mindenképpen olyat, akinek rendben van az önbecsülése, és nem érzi mellettem kevesebbnek magát csak mert vezető beosztásban dolgozom.
Megválaszoltad magadnak a kérdést.
A nők válasza, hogy "a férfi nem tudja elviselni mert nem érzi férfiasnak magát" pedig városi legenda.
Maximum azok a férfiak nem tudják elviselni, akik ezeknél a nőknél megütik a mércét.
"a férfiak nagy része egyszerűen fél a vezető, független, erős nőktől"
Na ne dumálj éppen a nők írogatják a gyakorin is h
- a férfi keressen többet h legyen aki eltartsa a nőt gyes alatt
- a férfi járjon előrébb az életben és legyen magasabb státuszú, mert ha nem, akkor csak egy parazita lúzer.
Az a szomorú helyzet hogy sok nő már a kommunikáció-büfé szakos diplomájával azt hiszi hogy neki minimum egy milliomos pasi jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!