Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyári munkás akkor sem kéne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyári munkás akkor sem kéne a lányoknak, ha egy bolthálózatot felépített volna, és Magyarország egyik leghíresebb influencere lenne?

Figyelt kérdés

Jelen esetben róla van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=UFii-zXA15E

Itt olvastam ezt egy nőtől:

"gyári munkáshoz már volt szerencsém. A munkás megmarad munkásnak"

Ez ilyenkor is érvényes? Vagy kizáró ok, hogy nincs diplomája, hiába beszél intelligensebben, mint sok diplomás srác?

2019. jan. 14. 21:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
Ez a más az érdeklődési körünk is egy hülye általánosítás!
2019. jan. 15. 08:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a más az érdeklődési körünk is egy hülye általánosítás!"

Miért is...? :)) Érvek nélkül ez a mondat meg egy böfögéssel egyenértékű...

2019. jan. 15. 09:31
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Mer téged milyen témák érdekelnek?
2019. jan. 15. 09:41
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a 18-as válaszoló, és én is hasonlót írtam. Szeretek könyvekről beszélgetni, irodalomról, művészetről, filozófiáról, teológiáról, vagy akár tudományos dolgokról, bár ott bevallom, egy szint fölött már nem vagyok otthon. Ezért például meg is érteném, ha egy tudományos beállítottságú ember nem tartana megfelelő társnak mert túlságosan művészi és humán érdeklődésem van.

De nálam a hasznos szabadidő eltöltés az színház, múzeum, komolyzenei vagy népzenei jellegű koncert, táncház, ha mozi, akkor sem ülnék be akció filmekre vagy akár romantikus dolgokra. Biztos vagyok benne hogy vannak lennének közös metszéspontok bárkivel, de sokat beszélgetek gyári munkás stb emberekkel, akiknek a gyerekét tanítom az iskolában, és még nem találkoztam olyannal, akinek már a beszédéből, kifejezéseiből ne érezném, hogy nem ott van, ahol én a páromat szeretném, hogy legyen. És ebben nincs semmi lenézés, mert a kemény munkát én nem nézem le, de nem is vagyok köteles kapcsolatban lenni valakivel, akivel ennyire más világ vagyunk.

2019. jan. 15. 09:53
 25/25 anonim ***** válasza:

És téged mi akadályoz meg a diplomázásban influencerekém ?

Ez a minden diplomás tajparaszt féle felfogás meg annyira sértő. "Nyilván" a világ legsikeresebb emberei is a sarki kocsmából jöttek nem az Egyetemről.

Végül is a pálinkázás hasznosabb mint sem mondjuk Szociológiát, Filozófiát vagy Fizikát tanulni. Mert persze a diplomások sötétek meg beképzeltek.

Hát az oktatás szándékos töltetétekének egyenes arányosságát tökéletesen le lehet mérni az ország jelenlegi állapotán.

Kezdve azzal hogy a szakképzet munkaerő gyakorlatilag teljesen kivándorolt.

Ezzel arányosan pedig a gazdaság összeomlása csupán idő kérdése.

Persze, hogy nem kellenek diplomások hiszen a történelemből tudható, hogy egy sötét diktatúrát elég nehéz lenne fenntartani gondolkodó emberekkel.

Az agyukat is általában a buta embereknek könnyű kimosni. Ők gyári munkások és segédmunkások....

A Kádár-Rákosi rendszer is pont erre a rétegre épült.

Ne gondolkozz ! Tanulni nem kell, ott a TV nézd a Reality-ket, meg a Kormány Propagandát.

Minek ide diplomás ? Ők mind hülyék. Majd a gyári- betanított munkásokkal meglesz váltva az ország.

A lakosság alig fele beszél valamilyen idegennyelvet, de persze ez nem fontos, a szalag mellé az úgy se kell.

2019. jan. 15. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!