Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyári munkás akkor sem kéne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyári munkás akkor sem kéne a lányoknak, ha egy bolthálózatot felépített volna, és Magyarország egyik leghíresebb influencere lenne?

Figyelt kérdés

Jelen esetben róla van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=UFii-zXA15E

Itt olvastam ezt egy nőtől:

"gyári munkáshoz már volt szerencsém. A munkás megmarad munkásnak"

Ez ilyenkor is érvényes? Vagy kizáró ok, hogy nincs diplomája, hiába beszél intelligensebben, mint sok diplomás srác?

2019. jan. 14. 21:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

Hollywood-féle személyi kultusz építés. Ott van Például Szabó Petike, aki nyomorult hajléktalanból lett milliárdos. Erre felépítettek egy eladható modelt, az emberek meg bekajálták.

Igazi agyhalott konzumidióta világ. Mindenki fut a hírnév, a pénz és a boldogság után, persze mások hátán, de az már nem számít. Amúgy a mai világban akkor bravúr youtube videósnak lenni? Esküszöm kipróbálom már, amúgy is van egy csomó mélyebb gondolatom.

2019. jan. 14. 22:11
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Ő kb annyira gyárimunkás, mint én.

Diákmunkások dolgoztam tésztagyárban, és tescoban is, mégsem tartom magam se gyári munkásnak, se Tesco eladónak.

Azóta egyetemet végeztem, és az átlagnál lényegesen több bevételem van. És sosem éreztem ezekre a helyekre valónak magam, azt éreztem, hogy butulok el minden nap.

2019. jan. 14. 22:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a sok hülyeséget nem unjátok?
2019. jan. 14. 22:55
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
Aki elért vmit, az ne a hülye szemellenzős, semmit el nem ért piccsáktól várjon bármiféle visszajelzést... legyen annyi esze, h hasonlóktól keressen választ. Ennyike. Köszike. .... :)
2019. jan. 14. 23:06
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Valamikor 5-8 éve, volt egy felmérés az ELTE-n.

A lényege, hogy már akkor is, és most is, a pénz határozza meg a férfit és már nem számít a diploma. Ezért egyre kevesebb az orvos+orvos, tanár+tanár,...házaspár/pár. És ezért rúghat labdába egy pénzes, de akár érettségi nélküli vállalkozó srác.

Mit ér el a csajoknál egy hambisütő bölcsész? Vagy egy tanári fizus srác?

2019. jan. 14. 23:24
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
Tehát egy nőtől olvasol egy ilyen kommentet és erre felindulva kiírsz egy ilyen kérdést, holott te k-rvára nem voltál gyári melós??? Neked mi az Isten bajod van?
2019. jan. 14. 23:29
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
45% Istenem néz már körül a világban...
2019. jan. 14. 23:30
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem jó példa, de ha csak a kérdésnél tarunk: én nem jönnék össze egyári munkással akinek nincs se végzettsége, se műveltsége, tehát nem azért gyári munkás mert épp nem tud a szakmájában elhelyezkedni.

És mielőtt azt hinnéd, a pénzről van szó: nagyon nem. Egy milliárdossal sem jönnék össze ha egyszerű, mint egy faék.

Én tanár vagyok és tökéletesen megelégednék egy másik tanárral, aki nyilván kevesebbet keres mint egy gyári munkás hétvégi, meg éjszakai pótlékkal.

Nekem fontos hogy legyenek közös témáink, hasonló érdeklődésünk, a szabadidő eltöltéséről hasonlóan gondolkodjunk. Ennek a fokmérője nem önmagában a diploma, hanem a mögötte lévő tudás, műveltség. Számomra a tudás az érték, nem a pénz.

2019. jan. 15. 06:31
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki ki tud törni, apám is sokra vitte ahhoz képest, ahonnan indult, de nem ez a jellemző, azért egy emberen látszik, hogy törekszik-e jobbra, vagy jó az úgy neki, ahogy van, vagy esetleg nyűglődik. Van ebben tapasztalatom az elmúlt bő 10 évből, mert nekem is sokat kellett váltani.
2019. jan. 15. 07:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönnék vele össze, akár gyári munkás, akár influencer (azt se tudtam, hogy mi ez, rá kellett gugliznom..).

Nem a végzettség miatt, hanem ezért mert teljesen más az érdeklődésünk, céljaink, beszédtémáink és az értékrendünk is valószínűleg.

2019. jan. 15. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!