Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, a nemes egyszerűség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, a nemes egyszerűség bejön?

Figyelt kérdés

Ha például ültök egy mekiben, vagy várjátok a buszt, vagy ültök a vonton, akárhol, és oda megy egy pasi. Ez eddig rendben van? (Ismerkedési szándékkal -nyilván-)

Elmondja a nevét, elmondja hogy tetszel neki, és szeretné megkérdezni, hogy lenne-e kedved elmenni vele randira.

Erre mi lenne a reakciótok? Korotokat, tapasztalatotokat kérlek írjátok le. Majd nyomom a sok zöld kezet, a trolloknak meg a pirosat.

#ismerkedés #face-to-face #nyilvános_helyen
2019. jan. 13. 23:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalatot nem tudok írni, de tetszene ha az utcán odajönne egy csávó h ez meg az.. még ha nemleges lenne a válaszom akkor is
2019. jan. 13. 23:41
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Mondd inkább ezt neki.

[link]

A kördiagramon (zöld) látható a szöveg sikerességi aránya.

[link]

32/f

2019. jan. 13. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálam hangulat függvénye. Volt, hogy randi lett belőle, és volt olyan, akivel nem szerettem volna, ha ismerkedik velem. De még annak sem adok telefonszámot, aki szimpatikus, inkább egy e-mail címet, vagy facebook elérhetőséget, aztán meglátjuk a továbbiakat.
2019. jan. 13. 23:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha nem nagyon igénytelen a pasas, akkor nem zavar (ha igen, sértő, hogy azt hiszi, lehet esélye nálam, mert én sem vagyok egy piszkos körmű, lenőtt hajfestésű, büdös, ocsmányul öltözött nő), amennyiben van ennyire udvarias, mint amennyire le van írva (az pluszpont, ha előtte köszön, megkérdezi, nem zavar-e).

Ha épp nem vagyok foglalt, és tetszik, akkor elfogadom a meghívást, ha foglalt vagyok vagy nem tetszik, akkor kulturáltan visszautasítom (vagy "van már valakim" vagy "nem vagy az esetem" indoklással, amelyik épp vonatkozik az adott esetre). Visszautasítás esetén örülök, ha nem küld el az anyámba, nem ocsmányoz le, nem mondja, hogy nagy az egóm és minek válogatok, ill. nem kezd el bőgni, hogy az összes nő milyen szemét, hogy nem akarnak tőle semmit.

2019. jan. 13. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet jó. Ha bejön, akkor nem utasítanám el.
2019. jan. 13. 23:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Hangulattól függ. Van amikor abszolút nem hiányzik, hogy valaki odajöjjön "zaklatni". De ez szerintem olyankor teljes mértékben látszik rajta, nem is hiszem, hogy odajönne olyankor bárki mert ordít rólam, hogy "ne szólj hozzám". De alapvetően szeretem az ilyen nyitott, határozott embereket. Ha éppen nincs senkim és szimpatikus az adott férfi akkor egy randit biztosan megérdemelne.

Nekem az ilyen egyszerű, bemutatkozós randira hívós dolog szimpatikusabb, mint ha nagyon eredeti meg kreatív akar lenni és pont ezért nem jön össze neki meg tök erőltetett a dolog.

Néhányszor előfordult velem ilyesmi, nyilván mindig amikor volt párom, mikor máskor... :D Olyan is volt, aki nem hagyott békén elutasítás után sem, azt viszont nagyon nem szeretem.

2019. jan. 14. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azt mondanám, hogy nem. Kivéve, ha előtte kicsit bámultuk már egymást. De ha hirtelen valaki odalép a semmiből, a semmire... Hát... Nem biztos hogy kiadnám bármilyen elérhetőségemet.
2019. jan. 14. 07:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez nemes egyszerűség, hanem egy normális ismerkedési szándék.

Nekem tetszene, de persze attól is függ, hogy szimpatikus-e a másik .

2019. jan. 14. 07:55
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem nézek rá és nem keresem senkinek a társaságát, mi a fäsznak mászik a személyes terembe és mi a fäsznak zaklat? Majd ha keresem a szemkontaktust meg rámosolygok, akkor lehet, de utálom, hogy szinte már leülni sem lehet valami semleges helyre, mert valakinek feltétlenül oda kell magát kellemetlenkedni, vagy apróért, vagy pınáért.
2019. jan. 14. 08:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Kilencessel ertek egyet, en sem ertekelnem, ha epp el vagyok merulve magamban, vagy csevegek valakivel online vagy barmi es hirtelen ott terem valaki a semmibol. Akkor kosz, de nem. Nem tudom egy masodperc alatt felmerni, hogy bejon-e, illetve eldonteni, akarok-e mostanaban randizni, mikor tokre nem ezeken jart az agyam elotte. Ha megelozi a kezdemenyezest par perc szemezes vagy valami, az jo, mert akkor mar eleve eldonti az ember, mit akar, mielott megtortenik a kommunikacio.
2019. jan. 14. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!