Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen borzasztóan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen borzasztóan nehéz beszélgetni a nőkkel?

Figyelt kérdés

Nagyon figyelni kell mindenre hogy mit kérdezel vagy mondasz, mert 1 fél szó ha nem úgy jön ki akkor vége mindennek. Például nem kérhetsz magadról véleményt képek alapján, mert "nekik nehéz ezt így eldönteni". Legyél kicsattanóan pozitív és soha ne panaszkodj mert akkor is vége. Nem beszélve az általuk produkált folyamas shittesztekről...

Gondolom alfákkal jóval kötetlenebbül beszélgetnek, csak a betáknak kell nagyon figyelni minden szóra.

2019. jan. 13. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Szexuális feszültség miatt.
2019. jan. 13. 12:20
 12/21 anonim ***** válasza:
32%

#4: Nők által alkalmazott teszt, amivel a férfi személyiségét próbálják felmérni a reakcióikon keresztül. Legtöbbször nem is tudatos a dolog (maguk sem tudják, hogy épp ezt csinálják), de a férfi válaszain múlik, hogy kialakul-e valamiféle vonzalom, vagy nem. Ha nő vagy akkor biztosan volt már olyan, hogy a beszélgetés után úgy érezted, hogy nincs kedved folytatni, vagy épp ellenkezőleg: vonzóbbá vált számodra.

#5,9,10: Az alfa kifejezés mára összeforrt az incelekkel és a puával, így valamiféle negatív értelmet nyert. Hasonló, mint a "liberális" jelző a közéletben, ami mára itthon szitokszó lett. De mivel a jelenség igenis létezik, ezért ha az alfa jelző helyett a vezéregyéniséget használja a kérdező, úgy jobb?

Kérdező: az alfákkal is ugyanúgy eljátsszák ezt, csak ők zsigerből tudják a "helyes" választ, lazán átmennek a teszteken, részben ettől is alfák.

2019. jan. 13. 12:34
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Hát, ha ilyen hülyeségeket pofázol, nem csoda, hogy senki nem akar beszélni veled.
2019. jan. 13. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ezt csak képzeled. Az látszik, hogy nagyon önbizalomhiányos vagy és bizony ahol rés van, ott rögtön lehet fogást találni.

Egy fotóról mégis mit tudna írni? A "nehéz ezt eldönteni" azt jelenti, hogy élőben lehet pozitívabb vagy negatívabb az összkép. Ilyen hülyeséget ne is kérdezz tőle, mert csak saját magadat teszed zsákutcába.

Tévedés hogy kicsattanóan pozitívnak kell lenni és produkálni kell magad. Egyszerűen csak legyél őszinte hozzá.

2019. jan. 13. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Shitt teszt az akivel elvileg a nő tezsteli a férfi megbízhatóságát , figyelmességét, önbizalmat stb így értékeli fel hogy érdemes - e a kapcsolatra

2019. jan. 13. 13:27
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Én azt nem értem, hogy miért nem lehet úgy nekiindulni egy ismerkedésnek, egy beszélgetésnek egy nővel, hogy magamat adom, amilyen vagyok és akkor majd ha szimpi leszek (nem lesz mindig így, sőt mondhatni nem gyakran lesz így), én leszek neki szimpatikus, ahogy vagyok, nem amiatt, amit a könyben/fórumokon megírnak és próbálom magam határozottnak mutatni, közben csalok... ezáltal semmi komoly nem lesz az egészből soha, csak kínlódás még ha össze is jönnétek netán.
2019. jan. 13. 13:27
 17/21 anonim ***** válasza:
19%
Meg a legrosszabb, amikor egy önbizalomhiányos, a saját személyiségével sem tisztában lévő pasika, magára erőltet ilyen csajozós baromságokat. És ezáltal nem hogy magabiztosnak meg vonzónak nem fog tűnni, hanem egyenesen visszamaradottnak
2019. jan. 13. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Nincs ebben semmi titok. Minél jobban nézel ki, a nők annál inkább megkönnyítik a dolgodat.
2019. jan. 13. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:
22%

Nincs alfa beta ceta..

20l

2019. jan. 13. 13:57
 20/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, hogy ki az alfa meg a béta, de az biztos, hogy te valami omega vagy. Én például azt szeretem, amikor valaki egy első találkozásnál nem "nőként" beszél velem, hanem "emberként". Ha érzem, hogy nem csak fel akar szedni, hanem kíváncsi arra, hogy milyen ember vagyok és csak utána dönti el, hogy ez alapján szeretne-e tőlem valamit, vagy nem. Ha nem erőlködik annyira, hogy kidudorodik az ér a tarkóján, hogy megfeleljen nekem, hanem csak saját magát adja (ahogy én is teszem) és úgy van vele, hogy ha nem jön be nekem, akkor így járt, majd talál mást (én is ugyanígy gondolom a magam részéről, mert egy minimális méltósággal és igényességgel rendelkező férfi is ugyanúgy "interjúztatja" és szükség esetén elutasítja a nőt, ahogy a nő is őt). Képekre nem mondok véleményt, mert ha bármi pozitívumot találok mondani egy teljesen korrekt, normális, átlagos férfi képére, akkor egyből azt hiszi, hogy ez egyet jelent azzal, hogy bejön nekem és szabad utat adtam neki, pedig ez nem feltétlenül van így. Nem hiszek a szabó péteri folyamatos pozitivitásban, mindenkinek vannak olyan helyzetek az életében, amikor teljes joggal panaszkodhat, de egyiket sem jó túltolni. Egyből átüt, hogy valaki egyébként egy frusztrált ember, aki legszívesebben leköpködne mindenkit és halálosan sajnálja magát, még akkor is, ha emellé folyamatosan erőltetetten vigyorog. Ha a shitteszt azt jelenti, amit valaki írt, hogy szeretnék megbizonyosodni arról, hogy az illető, akivel kapcsolatba szeretnék kerülni megbízható, olyan értékrenddel rendelkezik, mint én és egyebek, akkor emiatt hadd ne szégyelljem már magam. Nem szégyellnivaló dolog csak és kizárólag olyan emberrel összejönni, aki mindenben megfelel számomra.
2019. jan. 13. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!