Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem természetes a nőknek, hogy mindent felesbe fizetünk?
Én azért férfiként a svéd mintát javasolnám. Fizessék felesbe .
Nem kéne átadni a helyem, nem kellene lesegiteni a kabátot ajtót nyitni ha defektet kap cserélje csak a kereket, tegnap is tevezhettem volna nem ripityára szedni a mosógépet és csapagyakat cserélni benne.
Szeretném tényleg a feles dolgot, de sajnos a nők nem hagyják.
Átjavítanám a kérdést: "miért nem természetes A NŐMNEK, hogy...". Én is nő vagyok, és sem én, sem a legtöbb női ismerősöm nem tartatja magát ki. Az első randi kivételével mindig felesben vagy egyszer párom, egyszer én fizettünk, aztán amikor együtt laktunk, akkor én fizettem többet, mert én kerestem többet.
Legközelebb válassz jobban nőt (meg merem kockáztatni, hogy a külsőre több hangsúlyt fektettél választáskor, mint a személyiségre). A mostaninak meg mondd meg, hogy ez neked nem oké, ő is fizessen, ha meg nem tetszik neki, akkor tipli.
"Mert azt hiszik, ők egy életre eleget letettek az asztalra azzal, hogy puncival a lábuk között születtek."
Ami köszönhető nektek, mert a 3,14náért ugye bármit:DD
"Nem kéne átadni a helyem, nem kellene lesegiteni a kabátot ajtót nyitni ha defektet kap cserélje csak a kereket, tegnap is tevezhettem volna nem ripityára szedni a mosógépet és csapagyakat cserélni benne."
Aha. És az egyik gyereketeket ő szülné, a másikat meg te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!