Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem természetes a nőknek, hogy mindent felesbe fizetünk?

Figyelt kérdés
Nagyobb kiadásokat is igyekszik áttolni, pedig egyáltalán nincs több pénzem, mint neki. Nem tudom mennyi a havi bére, de a cuccaiból ítélve az is valamelyest több, mint az enyém.
2019. jan. 13. 08:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, hogy te milyen nemű vagy, de férfi nem, az biztos.
2019. jan. 13. 09:18
 12/42 anonim ***** válasza:
28%
Mert az egyenlőség csak a pozitív dolgokban kell a nőknek. Ha kötelesség kerül szóba akkor ők egyszerre gyene nők akiket a férfi védjen meg szolgáljon.
2019. jan. 13. 09:20
 13/42 anonim ***** válasza:
56%

Mert nem így szokták meg, nem ezt tapasztalták eddig, nem így szocializálódtak:D Lehet, hogy nem csak ők tehetnek erről, hanem a pasijuk, akik mind úgy tettek, mintha így illene.

Pl. én nem várom el senkitől, hogy fizessen helyettem, mégis azt tapasztaltam eddig több férfin, hogy nekik ez természetes.

2019. jan. 13. 09:20
 14/42 anonim ***** válasza:
9%

“Mert égő, ha egy étteremben nekem kell fizetni a kaja felét, miközben a pasi hívott meg. ”

- és te hányszor hívtál meg pasit?

- én? Egyszer sem! Én vagyok a nő, nehogy már nekem kelljen meghívni a férfit.

Nem lenne egyszerubb azt mondani, hogy a férfi fizet, és nem eljátszani ezt a hülye önáltatást, hogy az fizet aki meghív, de az kötelezően mindig a férfi, tehát az egyenlet felesleges részeit kihúzva marad a mindig a férfi fizet

2019. jan. 13. 09:25
 15/42 anonim ***** válasza:
9%
15 tényleg fogadjunk ha a férfi várna arra h a nő hívja meg akkor egyből menne a fikázás hogy "jajj ez nem is igazi férfi csak egy tutyimutyi kisfiú!"
2019. jan. 13. 09:30
 16/42 anonim ***** válasza:
66%
Volt már, hogy a férfi az én tárcámból fizetett. Legalább érezte, hogy megalázó a helyzet nekem.
2019. jan. 13. 09:55
 17/42 anonim ***** válasza:
80%
Apa, fordítva ülsz a lovon. Tessék szépen otthon többet mosogatni, főzi, takarítani, sütikéket sütni, hímezni, és akkor nem kell annyit beleadnod.
2019. jan. 13. 10:01
 18/42 anonim ***** válasza:
82%

Már bocs hogy megkérdem, de ti havonta hány nőt visztek étterembe?

Csak mert nekem gyenge nőként se okozna gondot egy pasit elvinni még hetente sem. Ti most tényleg ilyen csórók vagytok? Akkor minek akartok étterembe menni? Komolyan nem értem. Az ilyen vigye sétálni a Duna mellé a csaját pár szendviccsel, oszt jónapot. Az is tökéletes program, nem? De ez a szarrágás...

2019. jan. 13. 10:02
 19/42 anonim ***** válasza:
4%
Mert azt hiszik, ők egy életre eleget letettek az asztalra azzal, hogy puncival a lábuk között születtek.
2019. jan. 13. 10:06
 20/42 anonim ***** válasza:
69%

Nehéz ezt megfogalmazni, de megpróbálom. Szóval amikor a férfi rendezi az anyagiakat, akkor az egyfelől egy nagyvonalú gesztus, masfelől üzenet azzal kapcsolatban, hogy "nem csak jó pasi vagyok, de ha majd úgy alakul a kapcsolatunk, alkalmas leszek arra, hogy anyagi támaszt nyújtsak, ha/amikor neked nem lesz jövedelmed".

Lehet lepontozni, de amíg a nők szülik a gyerekeket, addig a randevún fizessen a férfi.

2019. jan. 13. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!