Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem természetes a nőknek, hogy mindent felesbe fizetünk?
Mert nem így szokták meg, nem ezt tapasztalták eddig, nem így szocializálódtak:D Lehet, hogy nem csak ők tehetnek erről, hanem a pasijuk, akik mind úgy tettek, mintha így illene.
Pl. én nem várom el senkitől, hogy fizessen helyettem, mégis azt tapasztaltam eddig több férfin, hogy nekik ez természetes.
“Mert égő, ha egy étteremben nekem kell fizetni a kaja felét, miközben a pasi hívott meg. ”
- és te hányszor hívtál meg pasit?
- én? Egyszer sem! Én vagyok a nő, nehogy már nekem kelljen meghívni a férfit.
Nem lenne egyszerubb azt mondani, hogy a férfi fizet, és nem eljátszani ezt a hülye önáltatást, hogy az fizet aki meghív, de az kötelezően mindig a férfi, tehát az egyenlet felesleges részeit kihúzva marad a mindig a férfi fizet
Már bocs hogy megkérdem, de ti havonta hány nőt visztek étterembe?
Csak mert nekem gyenge nőként se okozna gondot egy pasit elvinni még hetente sem. Ti most tényleg ilyen csórók vagytok? Akkor minek akartok étterembe menni? Komolyan nem értem. Az ilyen vigye sétálni a Duna mellé a csaját pár szendviccsel, oszt jónapot. Az is tökéletes program, nem? De ez a szarrágás...
Nehéz ezt megfogalmazni, de megpróbálom. Szóval amikor a férfi rendezi az anyagiakat, akkor az egyfelől egy nagyvonalú gesztus, masfelől üzenet azzal kapcsolatban, hogy "nem csak jó pasi vagyok, de ha majd úgy alakul a kapcsolatunk, alkalmas leszek arra, hogy anyagi támaszt nyújtsak, ha/amikor neked nem lesz jövedelmed".
Lehet lepontozni, de amíg a nők szülik a gyerekeket, addig a randevún fizessen a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!