Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közötti férfiak nektek bejön az ilyen alak, vagy már túl sovány?
szerintem pár kiló elférne (5-10) de alapjáraton a sovány lányok jönnek be nekem, na meg az alacsonyak :P
(190cm vagyok :D, 24/f)
Túl sovány mindenütt.
15 kilót még feldobhatna.
Nőként válaszolok
Soha nem értettem az ilyen kérdéseknek mi értelme is van. A szépség mindenkinél mást jelent. Ízlések és pofonok.
A válaszokból is nagyon jól látszik, hogy van akinek bejön ez az alak és van, akiknek pedig nem. Ez van. És mindenkinek igaza van.
Kérdező, kérdés feltevése előtt is nagyon jól tudhattad ezt, de akkor miért is írtad ki? Talán nincs eszed, hogy józan paraszti ésszel ezt tudtad volna?
Női szemmel túl vékony. Gondolom ilyen a genetikája. De esetleg, ha elkezdene sportolni és egészségesen táplálkozni, akkor egy kis izmot magára szedhetne az illető.
#12 egy igénytelen anorexiás
Képzeld csak el, te érzéketlen kis p.öcs(bár szerintem nő vagy, ők szoktak irigységből így megnyilvánulni), vannak olyan nők is, akik hiába esznek sokat és változatosan, nem tudnak hízni. Én eddig soha nem voltam 50 kg-nál nehezebb(157cm vagyok, szóval ehhez mondjuk nem is gond), hiába edzek heti 3x, meg eszek normálisan, ilyen az anyagcserém. Bár abszolút nem zavar, mindig tapadtak rám így is a pasik, most is van barátom, de pl a dagadt rokonok mindig teszik a megjegyzéseket.
Szóval mielőtt másról ilyen undorító módon nyilvánulsz meg, talán előbb nézz tükörbe, szerintem rajtad is lenne mit javítani :) Bár inkább anyádék nevelhettek volna jómodorra.
Kb ugyan ilyen vékony vagyok mint a kepen , szeretek is ilyen vékony lenni
Nem érdekel kinek tetszik vagy kinek nem
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!