Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket nem zavar, ha jó/rossz "minőségűnek" tartanak titeket?
Az utóbbi napokban már többször feltűnt az oldalon ez a jelző, és elég dühítő, hogy egyes pasi így állnak a nőkhöz. Mintha valamiféle "termékek" lennének. Aki elmúlt 30, annak meg már "lejárt a szavatossága" vagy mi? :D
Hogy lehet egy embert és a minőséget egy lapon említeni? Vagy ez már jó ideje bevett dolog, csak én vagyok lemaradva?
Bánja a fäszom, pontosan tudom, hogy mennyit érek és mennyit tettem ezért és normális értékrendű férfiakkal szoktam ismerkedni, akiknek reális a gondolkodásuk. És azt is tudom, hogy aki így beszél emberekről, annak olyan problémái vannak, amik miatt egy jól célzott megjegyzéssel vagy kérdéssel taccsra lehet őket vágni.
Egy vélemény egy emberről, legyen az nő vagy férfi, akkor helytálló, ha nincs benne értékítélet. Ha célhoz, nézőponthoz, ízléshez van viszonyítva és nem indulatról szól. Ez nem ilyen. Az ilyenre pedig nem adunk.
Persze, én is éretlen szánalmas aberrált selejtezhetnék sok esetben, de egyszerűen csak annyit mondok, hogy nem vagyunk ugyanazon a szellemi szinten. Van, akinek egy évnél jár le egy párkapcsolat, van, aki. Orbánra szavaz, van, aki szerint nem jó a fenekem... Mindenki tévedhet és hihet a maga kis dolgaiban, én azt elfogadom. Elég az nekem, ha én meg pár fontos ember reálisan látja a dolgokat. Gyakorin különben is könnyű még egy szépségkirálynőt is le ocsmányribizni frusztrációból.
Akit ért esetleg ilyesmi és megbántotta: ne foglalkozz vele, nem rólad szól, hanem arról, aki mondja. Majd ha ugyanott tartana, mint te, nem mondaná. Ha meg nem tart ugyanott, miért kellene neked? Miért számítana, hogy meg akar-e dugni vagy sem? Ez a huszonéves kor rákfenéje amúgy is, hogy boldog - boldogtalan értékrendtől függetlenül rád akar repülni. Alig várom, hogy 30-as legyek és már a korommal kiszűrjem a selejtet.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!