Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek bele kéne törődnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele kéne törődnöm a pár nélküli életbe? 22F

Figyelt kérdés

Hiába próbálkozom, nem jön össze az hogy barátnőm legyen. Legnagyobb problémám az, hogy keveset beszélek, én nem járok társasába. Tudom hogy ez nem jó, de én ilyen vagyok. Viszont barátnőt szeretnék, nyilván olyat akinek hasonló személyisége van. Emiatt már rég óta próbálkozom neten. Irogattam pár lánnyal, de nem lett semmi. Volt akivel találkoztam, de neki az volt a baja, hogy velem nem lehet beszélgetni. Attól hogy nem beszélek megállás nélkül, azt tényleg ennyire nagy gond? Főleg szinte így ismeretlenül nehéz sokat beszélni, főleg hogy én ilyen személyiségű vagyok.

Találhatok olyan lányt akinek így jó leszek?

Abba hogy lehet beletörődni/elfogadni, ha esetleg örökre egyedül maradok?

2019. jan. 7. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
22 évesen?Ne viccelj,nem kel beletörődni.
2019. jan. 7. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

"Tudom hogy ez nem jó, de én ilyen vagyok"

Igen? És? Nem akarsz kilépni a komfortzónádból és változni pozitív irányba?

Többen is mondták, hogy a kukaságod PROBLÉMA! Miért vagy lusta ezen a hibádon változtatni? Tudsz, csak nem akarsz.

Főleg ismeretlennel kéne sokat beszélni, megismerni. Ekkor kéne, hogy be nem álljon a szád, hisz mindenről kell kérdezned..stb.

Apukád is ilyen nyámnyila, mint te?

2019. jan. 7. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
És igen találhatsz olyan lânyt akit nem zavar,hogy nem jár a szád egyfolytában.De sztem Te is megnyílsz egy idő után.
2019. jan. 7. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:

"keveset beszélek" Nem baj, sok lany szeret beszelni es vagyik egy figyelmes hallgatosagra, aki hagyja oket csicseregni, de a valaszaibol latszik, hogy figyel es megerti ot. Ez lehetsz te.

"én nem járok társasába." Ez viszont baj. A hozzad valo lanyok ugyanis a nem hozzad valok kozott bujtak el. Ki kell menni kozejuk. Ha egy baratod elhiv valahova ne mondj neki nemet!

Igyekezz uj dolgokat kiprobalni. Ha mindent ugyanigy csinalsz akkor ugyanez lesz az eredmeny.

2019. jan. 7. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez nem olyan dolog, hogy csak úgy változtatok rajta. Meg nincsenek barátaim, emiatt nem tudok élőben ismerkedni.

Nem mondanám magam nyámnyilának, csak az ismerkedésben vagyok nagyon sikertelen:(

2019. jan. 7. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ez nem olyan dolog, hogy csak úgy változtatok rajta."

De ha ma elkezded, akkor is több esélyed lesz már most, mint eddig.

Nem éri meg megváltozni? Mert ugye eddig olyan nagy sikered volt, mi?

Foglalkozz önismerettel, pszichológiával és kommunikációval. Rengeteg könyv van a témában.

Magadat kell fejlesztened, pl. gyakorolj tükör előtt. Próbálj megnyílni.

2019. jan. 7. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Majdnem jó a kérdésfeltevés, picit csavarintok rajta, és megérted! 🙂

Nem beletörődni kell, hanem konkrétan ezt kell tenned, élvezned az életet pár nélkül IS!

Ami annyit tesz, mint hogy NEM VÁRHATOD EL(!), hogy más adja meg neked a boldogságot, arra magadnak is képesnek kell lenned.

Szerinted kinek szimpatikus egy magába roskadó nyámnyila nyafigép?? Nemtől függetlenül... HÁT SZEDD MÁR ÖSSZE MAGAD! És ne valami picha miatt, hanem magad miatt!

Tessék kutatni, arra való a google!

Javaslom a kommunikációs témát, önismeretet, önfejlesztést, asszertivitást, stb...

2019. jan. 9. 02:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, próbálkozni kell fiatal vagy,újra és újra megkell próbálni kudarcoktol ne keseredj el.
2019. jan. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!