Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell lányokkal beszélni?
Figyelt kérdés
Azt hiszem jól nézek ki és sosem volt problémám a megszólítással sem. Szép nőkkel volt mindig dolgom. Igazából a fordítottja a helyzet mint az itteni szokásos kérdéseknek, megjelenésemmel nincs baj, csak elrontom mindig a találkozásokat. Ha szórakozóhelyen vagyok akkor szexig könnyen eljutok, mert ott nem kell hosszan beszélgetni. Amúgy alapból értelmes vagyok, második (nem büfé) diplomámat csinálom. Jól kommunikálok átlagos helyzetben. Egyszerűen ha randi vagy ahhoz hasonló helyzetben beszélgetek egy lánnyal és komoly kapcsolat lenne belőle, akkor állandóan hülyeségeket beszélek, vagy elakadok. Nem kifejezetten izgulok, hanem valahogy rossz témákat hozok fel, vagy olyat ami nem érdekli. Próbáltam ezt-azt és ideig-óráig sikerült beszélgetni, de egy óra után tuti hogy hülyeségeket hozok fel. Igazából, ha kifogytunk a témákból, akkor szoktam mindig olyat felhozni amit nem kéne.
2019. jan. 7. 20:48
1/9 anonim válasza:
Mondj pár példát a hulyeségre.Mert lehet nem az a baj!Ha alapvetően szimpi vagy,engem kifejezetten szórakoztatnának ezek a hulye kérdések.
2019. jan. 7. 20:55
2/9 anonim válasza:
Talán hagyd, hogy ő beszéljen, kérdezz róla.
2019. jan. 7. 21:01
3/9 A kérdező kommentje:
Nem szórakoztatóak, inkább ilyen hugh grant-féle lehető legrosszabb mondatok. Ha közli, hogy szereti a báránykákat akkor tuti, hogy rávágom, hogy ma azt ettem ebédre.(Ilyen nem volt de kb ilyet képzelj el) Magam se tudom miért csinálom és nem is viccnek szánom. Illetve a másik probléma pedig az, hogy kb 10 perc után annyira mély filozófiai témákba tudok belevágni, amik senkit sem érdekelnek. Valamiért ha csend van egy rövid időre, akkor tuti, hogy valami társadalmi kérdésbe belevágok. Amúgy utólag beugrott hogy a birkás tényleg megtörtént, csak nyuszival.
2019. jan. 7. 21:03
4/9 A kérdező kommentje:
Ha kérdezek akkor meddig szabad elmenni? Engem például a családi háttér nagyon szokott érdekelni, mert abból valamennyire rájöhetek, hogy milyen fiatalkora volt, milyen személyiség lehet. De két kérdés után a harmadikat nem merem feltenni, nehogy tolakodásnak tűnjön.
2019. jan. 7. 21:05
5/9 anonim válasza:
így-
-szia!fideszes vagy?
-szia!igen miért?
-mert akkor takarodj!
-szia,nem.
-örülök,hogy megismerhetlek,rögtön láttam rajtad,hogy olyan okos a kisugárzásod.
2019. jan. 7. 21:06
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt szórakozóhelyen próbáld ki:D A szia fideszes vagy? jó lenne, ezen nevetnének, bár a folytatást hanyagold inkább:)
2019. jan. 7. 21:08
7/9 anonim válasza:
Szórakozóhelyeken üresfejű r@bancok vannak.De a bárányos példád nagyon jó detektor. Ha veszi w csaj a poént és nem savanyúbfejet vág ,hanem nevet rajta,már sinen vagy.
2019. jan. 7. 21:14
8/9 anonim válasza:
Érdekes, én sokszor már a legelején egyből nagyon mély filozofikus témákkal kezdek.
Nem az számít mit mondasz, hanem ahogyan azt előadod.
Az emberek magasról tojnak a mondanivalódra, csak az érdekli őket ahogyan azt előadod.
Mivel én szerettem mindig tételesen kifejteni és részletesen pontról-pontra megmagyarázni a dolgokat, ezért én láthatatlan vagyok a csajok szemében. Ellenben azok akik nem bajlódnak a magyarázatokkal, hanem kinyilatkoztatják a mondanójukat (függetlenül attól, hogy az mondjuk az, hogy hogyan rugták szét tegnap a kocsmában a másik véglény koponyáját) az egyből szimpatikus lesz a csajok szemében.
2019. jan. 7. 23:55
9/9 anonim válasza:
Első benyomás c. könyv nagyon jól köebejárja a témát. Én ezt ajánlanám. Torrenten fent van.
Nagyjából arról szól, hogy hogyan tegyél jó benyomást úgy, hogy önmagadat adod. Tehát az általad említett hibákat is elvileg ki tudod javítani úgy, hogy ne kelljen hazudoznod közben, elfedned magadról valamit.'
Életszerű példák, önvizsgálat, pszichológiai háttér is van benne a tiplek mellett.
Alapból ugye az első benyomásra hegyezi ki a mondandóját, ami neked megy is 😃 de általánosan használható kommunikációs témák vannak benne igazándiból, amit nem csak az ismerkedés bármely szakaszában, de ezeréves ismerőseinkkel is alkalmazhatunk, javíthatjuk a megértést, kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!