Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam egy lányt de aztmondta erre most nem tud mit mondani. Vajon miért?
Figyelt kérdés
de aztán megkérdeztem hogy megkereshetem e facen erre pedig az volt a válasz hogy ez egy jó ötlet.....nemértem2019. jan. 6. 10:37
11/13 anonim válasza:
Azért mert egónövelésre, a képei lájkolására, pitiző balf1sznak azért még jó lennél neki. Dugni inkább egy alfával dugna. Ne légy balek.
12/13 MolotovPunk válasza:
Nem nagyon érdekled őt,ez csak azt jelenti...
13/13 anonim válasza:
Attól függ, mióta ismered.
Ha már egy ideje beszélgettek pl. valamilyen társaságban, akkor valószínűleg nem akar tőled semmit.
Ha most ismerted meg és ezt mondja, akkor lehet, hogy csak idő kell neki. Én se mennék el randira olyannal, akit kb. nem is ismerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!