Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes személyiségű férfi találhat barátnőt?
Neten próbálkozom. Ismertem már meg néhány lányt, de nem lett belőle kapcsolat.
Volt akinek ez volt a baja hogy nem vagyok beszédes.
Lehet így barátnőm?
"A nők a harsány, feltűnő férfiakat szeretik,"
Nő vagyok, és irtózok a harsány, feltűnő férfiaktól. Meg általában a harsányságtól. Példa: idősebb generáció közül Fábry Sándorral OLVASNI mindig szívesen olvastam interjút (amennyiben nem politizál benne), viszont képernyőn egyszerűen nem bírom elviselni a gesztikulálását, harsányságát, azt, hogy nem hagyja a másikat szóhoz jutni, hogy ráerőlteti a másikra a mondanivalóját, stb.
Pedig Fábry még pont a jobb humoristák egyike. Kiss Ádámot, Dombovárit meg azt a kis szemüveges zsidósrácot viszont száműzni kellene a tévéből.
(Sasjóskát meg be se szabadott volna engedni)
BÁr az esti showder-ben tényleg sokszor volt tahó a vendégekkel, de a stand up comedy rész mindig tökjó volt a dizájncenterig bezárólag, az MTV-n pedig újjászületett.
Showder klubosok viszont idegesítőek, mind ilyen "én nem akarok menő lenni, de sajnos az vagyok" stílus miatt bosszantóak. Különösen Kissádám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!