Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csendes személyiségű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes személyiségű férfi találhat barátnőt?

Figyelt kérdés

Neten próbálkozom. Ismertem már meg néhány lányt, de nem lett belőle kapcsolat.

Volt akinek ez volt a baja hogy nem vagyok beszédes.

Lehet így barátnőm?

2019. jan. 4. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Napi szinten 10 ilyen kérdés van, nagyjából ugyanazzal a 2-3 tanáccsal, nagyon fáradságos lenne visszakeresni?
2019. jan. 4. 22:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem is lett.
2019. jan. 4. 23:07
 3/13 anonim ***** válasza:
36%

Irány a viccbeli székelyvilág ahol elég a kétóránkénti egy megszólalás.

Bva ha ha. dudumm tss

De komolyabban...

Esetleg lehet, habár manapság "nem menő" ez. "Menő" a harsánykodás, (leginkább kisebbségi) viselkedésminták követése (keménykedés, olcsó wc humor, fuxcsörgetés)

Szomorú.

2019. jan. 4. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Van, de tapasztalatom szerint elég nagy hátránnyal indulsz. Nagyon kicsi társaságban beszédes voltam (1-2 személy), ha többen voltak valahogy nem jött a beszéd (nem is nagyon vettek észre a lányok).

Eldöntöttem, hogy változtatok magamon, szépen lassan egyre nagyobb társaság előtt tudtam megnyilni, mig végűl ott tartok, hogy nem érdekel hányan vannak. Azóta feltünően jobban érdeklődnek, közelednek a lányok. A lényeg, hogy felfigyeljenek rád... Ha beszédes vagy, ha nem ha már összejöttetek eltudsz vele beszélgetni és ez a lényeg.

2019. jan. 4. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
21/f (elöző)
2019. jan. 4. 23:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, találhat. Igen, lehet így is barátnőd.

Remélem ezt a választ vártad... 😃

2019. jan. 4. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, a saját objektív megítélésed szerint írásban mennyire gazdag a kifejezőkészséged?

Másik kérdés: mennyire széles az érdeklődési köröd? Sokféle dolog érdekel? Még ha úgymond nem is állsz szóba velük, általában véve mennyire találod érdekesnek az embereket?

2019. jan. 4. 23:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb az esélye, mint a lottó 5-ösnek. :D
2019. jan. 5. 01:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg egy csendes személyiségűt fogsz.
2019. jan. 5. 08:12
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
Csak akkor, ha nagyon jól nézel ki. Az introvertált férfiakat nem szeretik a nők, az introvertált nők sem.
2019. jan. 5. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!