Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes személyiségű férfi találhat barátnőt?
Neten próbálkozom. Ismertem már meg néhány lányt, de nem lett belőle kapcsolat.
Volt akinek ez volt a baja hogy nem vagyok beszédes.
Lehet így barátnőm?
Irány a viccbeli székelyvilág ahol elég a kétóránkénti egy megszólalás.
Bva ha ha. dudumm tss
De komolyabban...
Esetleg lehet, habár manapság "nem menő" ez. "Menő" a harsánykodás, (leginkább kisebbségi) viselkedésminták követése (keménykedés, olcsó wc humor, fuxcsörgetés)
Szomorú.
Van, de tapasztalatom szerint elég nagy hátránnyal indulsz. Nagyon kicsi társaságban beszédes voltam (1-2 személy), ha többen voltak valahogy nem jött a beszéd (nem is nagyon vettek észre a lányok).
Eldöntöttem, hogy változtatok magamon, szépen lassan egyre nagyobb társaság előtt tudtam megnyilni, mig végűl ott tartok, hogy nem érdekel hányan vannak. Azóta feltünően jobban érdeklődnek, közelednek a lányok. A lényeg, hogy felfigyeljenek rád... Ha beszédes vagy, ha nem ha már összejöttetek eltudsz vele beszélgetni és ez a lényeg.
Igen, találhat. Igen, lehet így is barátnőd.
Remélem ezt a választ vártad... 😃
Kérdező, a saját objektív megítélésed szerint írásban mennyire gazdag a kifejezőkészséged?
Másik kérdés: mennyire széles az érdeklődési köröd? Sokféle dolog érdekel? Még ha úgymond nem is állsz szóba velük, általában véve mennyire találod érdekesnek az embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!