Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj plasztikázott akkor tuti hogy nem "normális"?
Szerintem néhány extrém kivételt leszámítva (elálló fülek, zavaró anyajegyek, térdig lógó, vagy egyáltalán nem létező saját mellek, stb) az ilyen műtétek mögött mindig súlyos önértékelési problémák állnak. A szilikon mell, az nem mell. Az egy darab műanyag, én idegenkednék tőle a testemben. Ráadásul ezek a lányok ugyanolyanra csináltatják magukat. Sorozatgyártott barbiebabák, ők maguk tárgyiasítják el magukat.
Nem gondolom, hogy ettől r.banc lesz valaki, lehet, hogy csak visszajelzésre vágyik, mindenkitől azt akarja hallani, hogy ő szép, pontosan a beteg önbecsülése miatt.
Az igényesség, a sport, a nőies megjelenés, az teljesen rendben van. A testképzavar, amikor egyébként szép lányok szanaszét műttetik magukat, hogy műanyaglánnyá váljanak, az szerintem nem normális.
De birom, hogy a ferfiak azt gondoljak, hogy ha egy nonek nagy melle van akkor mar rogton ribi. Nagyon jo!!
Ez az itelkezes nem sok jot feltetelez rolad.
Tudod, a nok is bizonytalanok magukban, mert mindenhonnan azt halljak, hogy a nagymellu nok azok akik a ferfiaknak kellenek, ha nem vagy csinos, akkor egyedul maradsz stb.
Es pl nekem nagy mellem van, amig fel vagyok oltozve, addig jol nezek ki, de nem merek levetkozni, mert a nagy mellem mar elegge log, szoval meg fogom mutettni, es ahogy utana olvastam, lehet, hogy kell majd bele szilikon is.
De nem azert mert ribi akarok lenni, hanem azert, mert nem akarom, hogy ezen muljon a kapcsolatom, ha egyszer talalkozom egy olyan pasival akibe bele tudnek sszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!