Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy selejt pasiként jobb lett volna inkább nőnek születnem?
#8. Mé'? Nem a kezedet kell megráznom, mikor átadod? :D
32/f
"Bakkerold meg, akkor én most magymellű nőként a futottak még kategóriába tartozom a kismellűek mellett? 😢 Ha te így ítélsz, akkor mért sajnáljalak a kis farkad miatt?"
---
Jól leszűrted a lényeget. Arra akartam utalni, hogy a kis mellű csajoknak sincs semmi okuk a gátlásra (mert ugyanúgy vonzóak, mint a telt keblűek) ellentétben a kisfarkú pasikkal.
Nem, csak ha ribi vagy és tök mindegy neked kivel csinálod, vagy annyira alacsony az önbecsülésed, hogy bárkivel beéred. Ugyanis nagyon nehéz normális és vonzó pasit találni és ha nem vagy vonzó nő, azoknak nem fogsz kelleni. Kóbor szexet persze bármikor találnál, de erre meg csak férfiként vágysz.
Megnézném, hogy egy tündér teljesíti a kívánságodat, csak elfelejti hozzátenni, hogy te is a nők több mint feléhez tartozol akiknek nincs orgazmusa, sok sikert a szexeléshez!
"Míg a férfiak számára az 'elég jó' is elfogadható"
Ezek szerint a férfiakban nincs semmi önbecsülés. Megcsókolni sem akarnék olyat, akinek csak "elég jó" meg "elfogadható" vagyok, nemhogy magamba engedni a farkát. Qrva megalázó lenne. Ti miért nem arra törekedtek, hogy azzal legyetek, aki AKAR titeket, nemcsak BEÉRI veletek?
Ne haragudj, kérdező, de emiatt nem lesz soha nőd. Empátia nincs benned semmi. Soha nem akarnék olyan pasival összejönni, aki szerint nekem könnyű az élet.
Ebből csak annyit tudtunk meg, hogy ha te nő lennél, ordas nagy kitartott qrva lennél. És a nőkről is így gondolkozol.
Amíg nem veszed őket emberszámba, ők se fognak téged.
Egy nagyon csúnya nő leginkább idősebb, elvált pasiknál tud kompenzálni.
Hidd el, egy nőnek se könnyű.
"Soha nem akarnék olyan pasival összejönni, aki szerint nekem könnyű az élet."
Mesélj!
Örulj neki hogy férfinak születtél , én sajnos nőnek születtem és gyulolom is
Férfiaknak minden sokkal jobb legyen az szex (nekik mindig van orgazmusok ) kapcsolat , társadalom is elnézőbb a férfiaknak
Férfiaknak minden jobb
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!