Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy selejt pasiként jobb lett volna inkább nőnek születnem?

Figyelt kérdés
Nem kellene a magasságomon, testalkatomon aggódni. A pici és magas csajok egyaránt vonzóak a pasiknak, a testükre pedig csak annyit kell figyelniük, hogy mozogjanak egy keveset, amit én genetikailag nyikhaj pasiként is megteszek nulla eredménnyel. Nem kellene a péniszméretem miatt görcsölnöm, ami a csajok túlnyomó többségének alapvető fontosságú. A mellel szokták párhuzamba vonni, ami szintén baromság, lévén, hogy a kismellű csajok talán vonzóbbak is a legtöbb pasi szemében. Nem kellene az arcom miatt aggódnom, ellentétben a csajokkal, akik átlagos arcvonásokkal is kifejezetten dekoratívak és vonzóak (a sminket nem is említve) még az átlag feletti pasik ízlése szerint is. Nem kellene az egyetemi tanulmányaim miatt görcsölnöm, mert tudnám, hogy lesz egy pasi, aki egzisztenciális stabilitást fog nyújtani, amíg én elvégzek egy műkörmös/gyógymasszőr képzést. Végső soron jobb lett volna, ha ilyen adottságokkal (170cm/52kg) a női változatomat hozza létre az a rohadt genetika/szerencse/Jóisten vagy tudom is én mi zajlott le annak idején anyám méhében.

2018. dec. 30. 21:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
33%

#8. Mé'? Nem a kezedet kell megráznom, mikor átadod? :D

32/f

2018. dec. 30. 21:58
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezt csak te érzed, senki más. Te dumálod be magadnak ezeket hibának vélve. Ébredj fel, hogy ezek nem hibák hanem egyedi tulajdonságaid. És hogy tudd, rengeteg magas nagydarab, vagy normál pasi is van aki nem vonzó a nők többségének olyan tulajdonság miatt, ami meg megvan benned, de te nem is veszed észre. Képzeld el, a méreteid ellenére vannak nők, akik férfiasnak látnak téged.
2018. dec. 30. 21:59
 13/27 A kérdező kommentje:

"Bakkerold meg, akkor én most magymellű nőként a futottak még kategóriába tartozom a kismellűek mellett? 😢 Ha te így ítélsz, akkor mért sajnáljalak a kis farkad miatt?"

---

Jól leszűrted a lényeget. Arra akartam utalni, hogy a kis mellű csajoknak sincs semmi okuk a gátlásra (mert ugyanúgy vonzóak, mint a telt keblűek) ellentétben a kisfarkú pasikkal.

2018. dec. 30. 22:02
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem, csak ha ribi vagy és tök mindegy neked kivel csinálod, vagy annyira alacsony az önbecsülésed, hogy bárkivel beéred. Ugyanis nagyon nehéz normális és vonzó pasit találni és ha nem vagy vonzó nő, azoknak nem fogsz kelleni. Kóbor szexet persze bármikor találnál, de erre meg csak férfiként vágysz.

Megnézném, hogy egy tündér teljesíti a kívánságodat, csak elfelejti hozzátenni, hogy te is a nők több mint feléhez tartozol akiknek nincs orgazmusa, sok sikert a szexeléshez!

2018. dec. 30. 22:07
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

"Míg a férfiak számára az 'elég jó' is elfogadható"

Ezek szerint a férfiakban nincs semmi önbecsülés. Megcsókolni sem akarnék olyat, akinek csak "elég jó" meg "elfogadható" vagyok, nemhogy magamba engedni a farkát. Qrva megalázó lenne. Ti miért nem arra törekedtek, hogy azzal legyetek, aki AKAR titeket, nemcsak BEÉRI veletek?

2018. dec. 30. 22:13
 16/27 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj, kérdező, de emiatt nem lesz soha nőd. Empátia nincs benned semmi. Soha nem akarnék olyan pasival összejönni, aki szerint nekem könnyű az élet.

Ebből csak annyit tudtunk meg, hogy ha te nő lennél, ordas nagy kitartott qrva lennél. És a nőkről is így gondolkozol.

Amíg nem veszed őket emberszámba, ők se fognak téged.

2018. dec. 30. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
73%

Egy nagyon csúnya nő leginkább idősebb, elvált pasiknál tud kompenzálni.

Hidd el, egy nőnek se könnyű.

2018. dec. 30. 22:20
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Elképzelhető! A nő elkél amármilyen, de a férfiak nem kellenek nekik, mert ha nincs lerendezik egymás között! És milyen jól csinálják!:-)
2018. dec. 30. 22:49
 19/27 anonim ***** válasza:
9%

"Soha nem akarnék olyan pasival összejönni, aki szerint nekem könnyű az élet."

Mesélj!

20/27 anonim ***** válasza:
82%

Örulj neki hogy férfinak születtél , én sajnos nőnek születtem és gyulolom is

Férfiaknak minden sokkal jobb legyen az szex (nekik mindig van orgazmusok ) kapcsolat , társadalom is elnézőbb a férfiaknak

Férfiaknak minden jobb

N24

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!