Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jóképű a srác, de szótlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jóképű a srác, de szótlan, félénk, akkor nincs esélye nálatok, hölgyek?

Figyelt kérdés
Néhányan úgy gondolják, hogy csak ennyi a bajom. Nem vagyok elég magabiztos, és ezért nincs barátnőm.
2018. dec. 28. 00:00
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok hölgy (a szó mellesleg menyétet jelent) de az a szomorú helyzet, hogy csakugyan nincs. A nőknél a magabiztosság és határozottság a legfontosabb dolog, a külső csak másodlagos.
2018. dec. 28. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

Nem értettem én soha sem ezt a jó öreg "ha nem vagy magabiztos, akkor esélyed sincs" történetet. Akik ilyeneket mondanak, azoknak jó eséllyel minden ujjukra két udvarló jut, és csak kényelmesen válogatniuk kell.

Ha teszem azt, a nőktől várnák el, hogy kezdeményezzenek, küzdjenek, akkor lehetséges, hogy sokuknak inába szállna a bátorsága.

Azok az emberek, akik eleve ilyenek, nem tehetnek róla. Egy ilyen nagy téttel bíró helyzetben pedig fokozottan jelen van a félelem, bátortalanság.

2018. dec. 28. 00:50
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy jelen van. Azért is választanak a nők inkább olyan férfiakat, akikben viszont ez nincsen meg. Ezért is a legrosszabb azoknak a férfiaknak, akiknek nincs önbizalma (mint pl én).

Vagyis hiába néz ki rosszul ha magabiztos és határozott. És hiába néz ki jól ha félénk és nincs önbizalma.

Láttam már olyat, hogy a leggyengébb, csóróbb, butább pasiknak is van csajuk, mert határozottak és magabiztosak. És olyat is láttam, hogy divatos, jóképű, gazdag, okos férfiaknak nincs csaja, mivel félénkek és önbizalomhiányosak.

Lehet engem lepontozni (magasról teszek rá). De tessék fölkelni, kimenni és megfigyelni a dolgokat! Aki ezt megteszi, az csak alátámasztani tud majd engem.

2018. dec. 28. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:
17%

a hölgy mióta jelent menyétet? xD ps ha nem érdekelne hogy le vagy pontozva, meg se említenéd 🤷🏻‍♀️

amúgy meg attól függ, mennyire "szótlan félénk". meg mersz szólítani? el mersz hívni randira, meg mered mondani hogy tetszek? vagy nekem kellene a kissujamból kiszopni hogy mit akarsz? fel mered venni a telefont, mersz mondjuk pizzát rendelni, vagy fizetni a kasszánál (tényleg van ilyen, volt ilyen barátom, hát nem sokáig), vagy fogni kell a kezed a wcre is? nagyon nem mindegy. amúgy meg könnyen lehet hogy más is a baj. attól mert "néhányan úgy gondolják", még nem biztos hogy jól is gondolják. amúgy a kettő egyben számít. az igényes kellemes külső meg a magabiztosság. még jó, hogy mindkettőn lehet javítani. főleg a másodikon. csak rajtad múlik hogy betoji maradsz e, vagy összeszeded magad és férfiként viselkedsz, ha már meg lettél áldva egy pélóval a lábad között.

2018. dec. 28. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

[link]

[link]

(4. pont)

- Dióhéjban arról van szó, hogy régen az ősmagyar nyelvben a hölgy menyétfélét jelentett, aminek a bundájából drága prémeket készítettek. Ezeket a drága bundákat hordták a gazdagabb nők. Így őket az öltözetük alapján elnevezték hölgyeknek.

Arra meg, hogy le vagyok-e pontozva teszek magasról. Kimondom, amit kell és slusszpassz.

2018. dec. 28. 02:22
 6/7 anonim ***** válasza:
A jóképűnek mindig van esélye, a többieknek már szerencse és iszonyatos meló kell.
2018. dec. 28. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
3-as. Kétféle ember a magabiztos: Az okos, és a sík hülye.
2018. dec. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!