Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet hatásosan ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet hatásosan ismerkedni?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, de még nem volt soha semmiféle nőügyem. Az érdekelne elsősorban, hogy (bulikon kívül) hol lehet ismerkedni hatékonyan?

2018. dec. 27. 23:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem miért nem akar buliban ismerkedni.

Főleg hogy ahogy leírja, közelébe sem mer menni a nőknek.

Egy buliban legalább ott van pár lépés távolságra egy halom nő:)

2019. febr. 9. 23:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Hat, pedig legjobban ott lehet ismerkedni, ahol van zene es ital. Nem hiszem el, hogy nincs olyan egyuttes, akinek a koncertjet ne tartanad erkolcstelen fertonek, ahol csak reszeg tiniribik vannak. A normalis ertekrendu emberek is eljarnak szorakozni.

Barhol lehet ismerkedni, de ugye a hatekonysag volt a kerdes. Tehat olyan helyet keresel, ahol az emberek nem rohannak, nem dolgoznak, nem gyogyulni mentek, nem ehesek, csinosak, vidamak es nagy esellyel ok is ismerkedni mentek. Akarhogy is szamolom, ezen szempontok mindegyiket csak a buli elegiti ki, nem a konyvtar vagy a metro. Keress olyan bulit/koncertet/balt/tanchazat, ahova nem muszajbol mesz es jol erzed magad. Most van a farsang, hasznald ki!

2019. febr. 10. 00:00
 23/25 A kérdező kommentje:
Hát volt már olyan szituáció buliban, hogy elrangatott egy lány táncolni meg voltak ilyen jelek h bejövök valakinek meg közeledtek felém, csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel, nem tudom hogyan kezelni, és ilyenkor el is tavolodnak tőlem, általában egy csalódást látok a másik arcán. Valahogy nehezemre esik emberekhez közeledni.
2019. febr. 10. 10:25
 24/25 anonim ***** válasza:

Pedig valahol el kell kezdened, mert rühellik a lányok a tanácstalanságot a másikon, és ezt csak egyszer játszhatod el. Egy erőszaktevő baromnak hamarabb bocsátanak meg egy verésért, mint egy tutyimutyi srácnak egy bénázásért. Ha már vonzó vagy neki, akkor határozottnak kell lenni.

Írtál mindenféle szakköröket, ami jó ötlet, csak arra figyelj, hogy amikor odamész, akkor ne az legyen, hogy lerí rólad, hogy ismerkedni mentél oda. Praktikus olyat választani, ami amúgy tényleg érdekel is.

2019. febr. 10. 13:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező!Eddigi kommentjeid alapján neked sehol. De majd ha megkomolyodsz,akkor sok helyen észreveszed,hogy lehet.
2020. aug. 30. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!