Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet hatásosan ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet hatásosan ismerkedni?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, de még nem volt soha semmiféle nőügyem. Az érdekelne elsősorban, hogy (bulikon kívül) hol lehet ismerkedni hatékonyan?

2018. dec. 27. 23:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sehol21f
2018. dec. 27. 23:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

A hitgyülit speciel nem ajánlom, mert politikai biznisz-szekta. A varró-szakkör pl nem rossz ötlet.

Az életben minden taktikázás. Az, hogy itt azon gondolkodsz, hogy hova menj, már az önmagában is taktikázás.

2018. dec. 27. 23:48
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát zumba nem lenne rossz, de már így is megvan a sportom ami fontos nekem. Erősítek (street workout) heti háromszor meg futok szóval az nem hiszem hogy beleférne, de köszönöm a választ.
2018. dec. 28. 00:10
 14/25 anonim ***** válasza:
88%

"Az életben minden taktikázás."

Már akinek. Számodra teljesen ismeretlen, amikor valaki teljesen a saját belső erőforrásaira hagyatkozva hoz létre olyasmit, amit más emberek mindenfajta külső ráhatás nélkül nagyra értékelnek?

2018. dec. 28. 00:19
 15/25 anonim ***** válasza:

Vannak ugyan belső dolgok, például a csecsemő is saját magától kéri a kaját, nem mondja ezt neki senki.

Azonban ahogy növekedünk úgy folyamatosan rakódik le mindenféle dolog a tudatunkban. Egy idő után már annyi minden lerakódott a tudatunkban, hogy már észre sem vesszük, hogy nagy része már nem is tőlünk származik. A külső világból érkezett empirikailag megtapasztalt valóságot sajátunkénak érzünk, és szentül meg vagyunk róla győződve, hogy azok a dolgok a sajátunkéi, melyeket tulajdonképpen életünk növekedése során halmoztunk föl tudatunkban.

2018. dec. 28. 13:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus buliban is lehet ismerkedni csak nem mindegyik alkalmas erre. Vannak igényesebb helyek is. Keress goggle-ba.
2018. dec. 31. 00:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Öregek otthonában vagy a vakok intézetében. :D
2018. dec. 31. 00:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Mindenhol, illetve sehol.. 22/F
2018. dec. 31. 11:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Nőügy :D

Nőügyet én nem akarnék.

Neked egy kedves lányra van szükséged, akit akarsz, nem pedig csak megelégszel vele. Hajrá!

2018. dec. 31. 16:56
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Erre sajnos csak ilyen közhely típusú válaszok vannak.

De tény, hogy ismerek olyat, akinek már a második házassága van netes társkeresőből, én az eddigi összes kapcsolatomat személyesen "kaptam" a sorstól, a lehető leggörcsöléstelenebb állapotomban. Volt pár tinderes, de ott a leghosszabb is két hónapig tartott.

Ahány élet annyiféle verzió. Az én eddigi barátnőim megismerési metodikái a teljesség igénye nélkül:

Esti iskola, padtárs.

Zenei klub, haverral leszólítottunk két csajt, onnan az egyik.

Házibuli, átjött a szomszéd lány, pudingot hozott, szemkontakt, szikra..

Szomszédba költözött egy család, kerítésnél beszélgetés, összeismerkedés (ebből 15 év párkapcsolat lett)

Alkalmi beugrós munkavégzés, egy állandó ott dolgozó lánnyal beszélgetés. Írogatás, találkozás.

Éjszakai szórakozóhely, szemkontakt, tánc, ismerkedés, randik.

Ezek mind mind váratlanul, spontán történtek, valódi hús-vér jelenléttel és személyes beszélgetések, szemkontaktok alapján.

A netes ismerkedésnek borzasztó hátránya, hogy semmilyen fotó nem tudja visszaadni, hogy az ember milyen is valójában. És sok sok félresikerült talit eredményez. Mesterkélt, erőltetett lesz. De nem általánosítok, mert mondom, közeli ismerősöm házasságot is realizált így.

2019. jan. 17. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!