Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszautasítás általános és gyakori dolognak számít a társkeresésben, vagy pedig annak a jele, hogy az illető esélytelen a másik nemnél? 21/f
Nekem a lány azt mondta, hogy most egyáltalán nem ismerkedik fiúkkal. Állítólag nemrég szakított a párjával, és gondolni sem tud rá. Persze lehet, hogy most ilyen állapotban van, de valószínűbb, hogy ez egy lerázó duma.
Az a helyzet, hogy ő az első lány, akinél nyíltan próbálkoztam (tudom, későn, bonyolult okai vannak). Nem tudom tehát, hogy más lányoknak bejönnék-e (nem tudom, mennyire vagyok jóképű, mindenesetre rosszul nem nézek ki).
Szerintem, ha tetszenék a lánynak, akkor tudna ismerkedni akkor is, ha nemrég szakított. Ezért gondolom, hogy nem tetszem neki, de bár ne így lenne.
Hát lapozz, és ismerkedj tovább másokkal! Majd később újra megpróbálhatod, ha nem sikerült még kiverni a fejedből. Addig ne zaklasd!
De ugye nem vallottál neki egyből szerelmet? Mert az is egy ordas nagy hiba tapasztalatlanoknál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!