Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy hogy megváltozott a világ? Nemrég még a széles vállú, hátú, olajfúró tornyokon dolgozó melós volt az ideál, most meg a menedzsment diplomás, irodában ülő, vékony cukifiú, a babapopsi bőrével a kezén.
""Szerintem ez az út mentén beszólogató munkásokkal lehet összefüggésben. Just a clue."
ezt miért mindig csúnya lányok írják, akikkel soha nem is történt ilyen?
jöhet a 0% frusztrált feminácik
egy piros kéz +1 kiló" Neked mi az Isten bajod van? :D Nekem rendszeresen szólogatnak be melósok, nem kellemes, de hát a te agyadban gondolom a véresre b-zni=bók. Gondolom te is örülnél neki, ha a suli mellett cigiző konyhásnénik olyanokat szólnának be, hogy hú de véresre basznám a kis csírát...Ettől függetlenül nem általánosítok.
Na mindjárt jönnek a "bezzeg majd x év felett visszasírod ezt" érvek.
Talán, mert rájöttek a hölgyek, hogy egy irodai munkásnak kényelmesebb az élete. Nem dolgozza szarrá magát, hogy aztán 50-55 éves korában meghaljon, nem minimálbérért melózik, stb. Az is igaz, hogy durva propaganda indult el a fizikai munkaterület ellen a rendszerváltás után, mert ugye a szakmunkások adták a régi szoci rendszernek az alapját, azt meg rossznak bélyegezték, nem is volt jó, az is igaz. Olyannyira sikerült ez, hogy mostanság mindenki irodában akar ülni, a tőzsdén bizniszelni a milliókkal, meg a tököm tudja, hogy még hol. Akinek van egy valamire való esze, az általában tanul, karriert épít, aki meg nem, az eleve hülye, és leragad, sok esetben segédmunkásként, 8 általánossal, pocsék neveltetéssel, így nem csoda, ha egy magára valamit adó nő, kerüli az ilyeneket. Mindezt úgy írom, hogy egykoron fizikai munkás voltam én is, és tudom, hogy van kivétel. Mint ahogy számtalan irodai dolgozó is tapló, csak ők valahogy finomabban azok, és inkább törtetők, mind a munkában, mind a magánéletben. Ennyi a véleményem, lehet elűzni, halált kívánni nekem. Köszönöm a figyelmet!
Egy kitaszított srác, 20+
# 25
szólt már be konyhás néni képzeld eltaláltad, úgy állba vertem felpattintottam a holdra
mindenki aki lepontoz femináci átkot szórok
erre is nyomjatok pirosat úgy erősebb lesz az átok
Nagy nehezen lediplomázok, a melós a menő...kigyúrom magam, meg fúrom itt nektek a kib*ott olajat, diplomás a menő...mire megkötöm a nyakkendőm, favágó a menő, aztán mire megnőtt a szakállam, már megint köthetem a nyakkendőt és szálkásíthatok lefelé...QRVÁRA AJÁNLOM, HOGY MEGÉRJE MERTVALAKITKICSINÁLOK !!! :'D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!