Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy hogy megváltozott a világ? Nemrég még a széles vállú, hátú, olajfúró tornyokon dolgozó melós volt az ideál, most meg a menedzsment diplomás, irodában ülő, vékony cukifiú, a babapopsi bőrével a kezén.
"sajnos egyértelmű, hogy aki irodai munkát végez, annak büdös a fizikai munka és egy villanykörtét sem tud kicserélni és a testalkata sem lehet izmos"
Meg az is egyértelmű, hogy aki fizikai munkát végez, az koszos, büdös és alpári, hisz előtted megmondták.
Akinek babapopsibőr van a kezén, nem szokták lesittelni?
32/f
"Éljenek a koszos, büdös, alpári munkás férfiak!!!"
Nem a kérdezővel vagyok! Viszont te nagy görény vagy. Hogy általánosíthatsz, nézhetsz le így embereket?
"Nemrég még a széles vállú, hátú, olajfúró tornyokon dolgozó melós volt az ideál"
Mikor? Hol??? Kiknél?
Amióta élek, azóta csak rocksztár, popsztár, színész, maximum entellektüel műsorvezető ideálokra emlékszem.
"Hogy általánosíthatsz, nézhetsz le így embereket?"
Szerintem ez az út mentén beszólogató munkásokkal lehet összefüggésben. Just a clue.
"Éljenek a koszos, büdös, alpári munkás férfiak!!!"
Ezt anyád, apád szemébe is mondjad, már csak így karácsony alkalmából, had legyenek büszkék a kis pénzmániás szociopata lányukra, akit az aplári munkás életükből felneveltek.
"Szerintem ez az út mentén beszólogató munkásokkal lehet összefüggésben. Just a clue."
ezt miért mindig csúnya lányok írják, akikkel soha nem is történt ilyen?
jöhet a 0% frusztrált feminácik
egy piros kéz +1 kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!