Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nyomógombos telefon már kizáró ok a mai világban? Lányok ti hogy gondoljátok?
Engem nagyon zavart, hogy rengetegszer elkéstem reggel munkából, mert reggelente mindig végig görgettem a facebookot, messegert, tindert, badoot, gyakorikerdeseket, gmailt, mindent ahol fel voltam regisztrálva, esténként ugyanez.
Mondom itt 2 megoldás van alszok pár órákat továbbra is, aztán nagy valószínűséggel kirúgnak. Vagy váltok egy nyomógombosra. Nem ismerek önuralmat, biztos kialakult nálam a telefonfüggés. Fél éve mióta elköltöztünk és itt lett beépítve wifi. Szóval nem az eszközzel volt gond hanem az internetről.
A számítógép azért más sok téren, ott van ugye ki bekapcsolás, egy asztal, fizikai korlát, és azt más is használja.
+ a nagy monitort való bámulás nem olyan rossz szerintem a szemre, mert fél év alatt tuti romlott a szemem.
Szóval váltottam vettem egy ilyet.
Volt olyan ismerősöm aki azt mondta, hogy milyen gáz ez a mai világban. És sajnos több ilyen ismerősöm volt. Hiába mondtam, hogy akinek fontos vagy felhív, ha nem fontos akkor messengeren ír, akkor adott esetben ráérhet néhány napot is a válasz.
De szerintem ez nem csak nálam probléma, hanem az emberek 90% nál biztos, hogy túl sok időt szúrnak el hülyeségre.
26 F
Meglepődtem, hogy létezik felnőtt ember, akinél központi téma az okostelefon. Nekem soha nem volt (30 vagyok) mégsem éreztem emiatt hátrányban magam a "húspiacon". A neten elérhető vagyok, mert sokat lógok gépen, laptopom van, nem romlott el a szemem, és nem vagyok az asztalhoz kötve. Van hogy el szalad az időm gépezéssel, de akkor is felkelek időben.
Amúgy, ha olyan fontos ember vagy, elérnek a butatelefonon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!