Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék komoly kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék komoly kapcsolatok kereső fiatal lányokat/nőket?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy az én korosztályom nem igazán veszi komolyan ezeket a kapcsolatokat, még akkor se, ha normális párkapcsolatról és nem szexkapcsolatról van szó. A legtöbben úgy állnak hozzá, hogy amíg jól érezzük magunkat együtt, jókat smárolunk meg szexelünk, együtt leszünk, de jövőre vonatkozó elképzeléseik nem nagyon vannak. Akiknek mégis, azok vagy jóval idősebbek nálam (bár engem nem zavar ez), vagy túlságosan konzervatívak és egyszerűek, akik az én elvontabb személyiségemhez nem nagyon illenek.
2018. dec. 24. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

A társkeresők nekem sem jöttek be.

Csak komolytalan férfivel hozott össze a sors.

2018. dec. 27. 12:48
 12/13 anonim ***** válasza:
28 vagyok. Nyugi, ebben a korban is ugyanezt tolják a lányok. "érezzük jól magunkat, oszt majd lesz valami". Lol. Mit szeretnél, mik a celjaid? Elvagyok, utazgatni meg talán valami vállalkozás...
2019. márc. 16. 22:30
 13/13 anonim válasza:

Atyaég...hogy kiforgatták minden szavad:'DD

Különben meg bárhol találhatsz, nincs olyan konkrét hely ahol csak komoly lányok vannak. Ismerkedj mindenhol és előbb vagy utóbb csak szembe jön veled valaki akivel ugyanarra vágytok. 17/L

2019. márc. 17. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!