Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el egy férfi ismerkedéskor, hogy a nő hívja fel telefonon? Mármint úgy, hogy nem volt személyes találkozó, és a férfi sem ajánlotta fel, hogy ő hívja fel a nőt.
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 11:29
1/16 anonim válasza:
Írd már le név szerint hogy ki várja el! Nem tudom hogy te milyen párhuzamos valóságban élsz, de ahol én élek, ott a férfiak teszik meg a lépéseket. Válts dimenziót szerintem!
2/16 anonim válasza:
És ha csak nem akár telefonon beszélni?
4/16 A kérdező kommentje:
Hát, most egy ilyenbe futottam bele, nem kell nekem esni.
2018. dec. 24. 12:19
5/16 anonim válasza:
Ő mondta konkrétan, hogy azt várja el, hogy te hívd, vagy csak abból következtetsz erre, hogy ő magától nem hív? Mert az csak annyit jelent, hogy nem érdekled, nem azt, hogy rád vár. De ha meg rád vár, akkor kopjon le, nehogymár neked kelljen férfiként viselkedni.
6/16 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy hívjam fel, és leírta a számát is. Hát én meg nem fogom, amúgy sem vagyok egy telefonon csevegős típus, miattam senkinek nem zsibbad le a füle.
2018. dec. 24. 12:34
7/16 anonim válasza:
Mi a kérdés? Neked ez a pasi nem kell, ezért nem is hivod fel. Kész pont. Ez nem kérdés, hanem a te döntésed.
8/16 anonim válasza:
Ideje lenne végre neked is tenned valamit. Nem lehet mindent a férfiakra várni. Azoknak az időknek vége és ti akartátok.
9/16 anonim válasza:
Azért várja el, mert egy férfiatlan kis hercegnő😀Ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!