Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Badoo. Valaki chatelni szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoo. Valaki chatelni szeretne velem, ez pontosan mi?

Figyelt kérdés
Folyamatosan kiírja újabb és újabb lányok neve mellé. 90% biztos vagyok benne hogy igazából sosem látták a profilomat, de ti mit tudtok erről? mit jelent pontosan a "wants to chat"? csak az algoritmus keresi a közelemben lévő embereket vagy tényleg beszélgetni szeretne?

2018. dec. 22. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
Kérdezd meg tőle.
2018. dec. 22. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Régebben, tévedésből sikerült regisztrálnom. Én is folyamatosan kaptam hasonlókat, a világ minden részéről.

Nem érdekelt, de szerintem, kamu az egész.

2018. dec. 22. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
hülyeség. nekem az ismerősöket dobálta, rájuk írtam azt wtf? lett a válasz :D
2018. dec. 22. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
A badoo szerintem is kamu, mert néha jön olyan értesítés gmailben hogy valaki badoon keresztül üzent nekem, de ez nem lehetséges mivel nem regisztráltam arra az oldalra. Vírus vagy valami hasonló.
2018. dec. 22. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Lóphasz, vagy annál egy kicsit kevesebb. Nyugodtan hagyd figyelmen kívül!
2018. dec. 22. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahogy írod. Egy algoritmus dobálja neked, a közeledben lévőket. A célnak megfelel, mert sokan fellelkesülnek és elkezdenek írkálni, mondván mennyire bejött már xy-nak, akkor biztos másoknak is befog, akiket ő választ. Ami ugye jellemzően pénzbe kerül, tehát fizet. Ha egyetlen egy sms-t is kicsikar az oldal belőled egy két ilyen wants to chat illetve profil látogatós cuccal már jól jártak.
2018. dec. 22. 22:46
 7/8 Gymnospermatophyta ***** válasza:
23%
Én úgy vettem észre, hogy azok mellé dobálja be automata, akik megnézik a profilod. Nem kell vele foglalkozni.
2018. dec. 22. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmi, próbálkozás a lenyúlásra. Feltételhez van kötve, hogy elolvasd az üzenetet, ami igazából nem is létezik.

Már én is kaptam ilyen üzenetet a húgomtól... :-D Naná, hogy rákérdeztem, és ő nem küldött semmit. Egy nő ismerősömtől is kaptam üzenetet ő sem tudott róla...

2018. dec. 23. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!