Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára 22 éves vagyok, de nem volt még párkapcsolatom. Hülyének néznek emiatt mások. Engem is nagyon zavar már, de nem tudok rajta változtatni. Mit csináljak?
1-2 éve zavar már hogy sosem volt barátnőm. Próbálok ismerkedni, de nem megy. Neten nem jött össze egy lánnyal sem a találkozás, élőben meg nem merem megszólítani a lányokat akik tetszenének.
Akik megkérdezik tőlem hogy van e barátnőm, ők sosem értik, hogy hogy nincs, mert szerintük jól nézek ki. Azt inkább el sem merem mondani, hogy soha nem is volt...:(
De mondjuk azt nem teljesen hiszem el hogy annyira jól nézek ki, mert ha így lenne akkor próbálkoznának a lányok.
Már teljesen reménytelennek érzem azt hogy valaha barátnőm legyen. Nem sok esélyt látok rá, hogy lesz.:(
22 évesen én is ezt éreztem. Aztán elkezdtem tenni érte. De nem jött össze...
Azóta eltelt 6 év, és semmi.
Már egy ideje nem érdekel. Mégis mindenki ezzel szekál, miért nincs barátnőd, jó parti vagy.
Anyámmal élek, macskám van és nincs életem. Olyan mint egy rossz házasságban élni. Nem hiányzik egy barátnő. Majd talán ha kimásztam ebből a sz.rból...
Ne halgass ezekre a hülyékre. Neten ugyan tényleg csak a lúzerek vagy a szórakozni vágyók ismerkednek (női oldalon is), de azért van esély a sikerre. Csak ne akard görcsösen.
Bele kell törődni a dolgokba.
Ez olyan mint a Ferrari. Tudom nagyon jól, hogy sosem lesz Ferrarim. Azonban két lehetőségem van:
Az egyik, hogy egész életemben gürcölök és küszködök azért a Ferrariért, erősen kapaszkodni próbálok és harcolni mindenáron, hogy lehessen egy Ferrarim. De akármennyire is küszködök, sosem lesz Ferrarim, hanem majd megkeseredett öregemberként rá kell jöjjek, hogy teljesen reménytelen az a Ferrari, de ekkorra már egy végleg legyengült életerejét vesztett senki leszek.
Vagy a másik lehetőség, hogy rögtön a kezdetek kezdetén belenyugszom abba, hogy sosem lesz Ferrarim és nem fogom gyötörni magam olyan tündérmesékkel, hogy „bárcsak...” meg „de jó lenne ha lenne egy...”
Egyszerűen lemondok ezekről a vágyaimról és beletörődöm a sorsomba. Beletörődöm, hogy nem lesz Ferrarim sosem.
Szerintem nem kérdés melyiket kell választani. Olyan ez az egész mint a vízbefulladás. Ha erőlködsz, akkor percekig kell pokoli kínokat átélned míg megfulladsz. De ha az elején belenyugszol, akkor Hopp! Egy pillanat alatt szétszakad a tüdőd és kész, nem szenvedtél sokat.
Ugyanez a helyzet a csajozással is.
Már én sem próbálkozom. Egyszerűen csak nézem a nőket és esztétikailag gyönyörködöm bennük. Akárcsak a naplemente. A naplementét sem tarthatom meg sosem, egyedül csak csodálni tudom és gyönyörködni benne, akárcsak a nőkben.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!