Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy inkább játszok a számítógépen ahelyett, hogy, ismerkednék a lányokkal?
Az anyja biztos. "Mé nincs onokám Zsóóóóti?!"
Erre a legjobb válasz: "Keress béranyát, adok dns-t aztán nevelt az onokád magad, ha annyira akarod". Meg ha ilyen okos vagy. Nem üzent már a sors ezerféle módon, hogy ezt a vérvonalat nem kellene erőltetni?!
(Na jó nálad nem ez a helyzet, de nálunk igen.)
Szívemből szóltál.
Nálunk minden ág, minden házaspárja és gyereke nyomorultul végezte, erre csak követelik az újabb "szerencsétlent" a családba az idősebb nőrokonok.Nem értem.
Annyiban rossz, hogy a játék csak egy tévképzeti világot ad, a valóság meg másabb. Nem adsz ezzel magadnak esélyt szinte semmire sem, mert "jobb???" a virtuális világ. A társas interakciók fejlesztenek: örömöt-bánatot-haragot, stb.-t lehet átélni, megélni benne, ami az életben is benne van.
A játékok mit adnak?
Én is rühellem a hímsovinisztákat, de az tény- főleg itthon kevés olyan nő van, aki nem hőbörög, ha barátja, férje játszik. Barátom mesélte, hogy munkatársainak milyenek a feleségeik, barátnőik, "nem engedik, hogy játszanak". :O Egyik barátnőm engem is kiosztott, hogy ez időpocsékolás és gáz.
Most ugyanezek a nők kb. a facebook-insta között pattognak. Hát az marhára hasznos mondhatom.
Én imádok játszani, barátom is szeret, csak más-más játékokkal.
A rokonaidat meg szard le, próbálják a saját nyomorukat rád ragasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!