Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves ffi milyen korú partnert keresen inkább a fiatalabb (18-25), vagy az érett (35-50) inkább?
Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 15:15
1/12 anonim válasza:
Mi az, hogy "keresen"? Nem elég, hogy szánalmas módon egy anonim oldalon kérsz életvezetési tanácsot 35 évesen, de még írni sem tudsz.
3/12 anonim válasza:
Sztem pont amit kihagytal. 25-35kozotti lenne a megfelelő
27N
4/12 anonim válasza:
27-40 éves korig, afölött már nem tetszik a lehetőség.
6/12 anonim válasza:
Ne keressen semmilyet, mert nem tudna vele mit kezdeni.
7/12 anonim válasza:
Ha gyereket is szeretne, akkor egyértelműen a 18-25.
Ha egy pompás NŐ az álma, akkor meg a 35-50.
8/12 anonim válasza:
Kereshet bármilyet, amit csak szeretne, más kérdés, hogy talál-e
9/12 anonim válasza:
Én titkos szeretőnek 16-48 között keresek, bár már 40 vagyok :-) F Bp.
10/12 anonim válasza:
Most vagy egzisztenciálisan a csúcson. A fiatal feszesek járnak Neked mert ők a szépségük csúcsán vannak. A korodbeli vénlányokat nyugodtan sz1rd le a sirámaikkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!