Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nő ilyen többdiplomás, Corvinus-os, sportos testű, magas, teniszező, jóképű pasiról álmodik, ez a tipikus félrefésült hajú, ralph lauren inges csávó, aztán meg?
Aztán meg állandóan megy a sírás, mindennel csak baj van, hogy a pasi 60 órákat dolgozik, hétvégén is az anyjához lemegy pár órára, persze az nem baj, hogy a fizetése súrolja már a 7 számjegyes határt alulról huszonévesen.
Miért nem megy egy szerény munkás fiúhoz egy ilyen lány, aki sokat van otthon, és sokat lehet vele tv-zni vagy nem tudom, ha ez ennyire zavarja?
#16 Nem a párra nem lelő emberekbe "tréfás" belerúgni. Sajnálatos ha valaki egyedül érzi magát.
De azokat magasból lesz.rom, akik erre úgy reagálnak, hogy "hé! a nő olyasmi, ami jár egy férfinak! az a nő, aki ezt nem fogja fel, az gonosz és igazságtalan, így jogom van haragudni rá, és minden más nőre is!"
Az ilyenek felé semmi empátiám, sőt, kívánom nekik a legrosszabbakat.
#17 "minőségi nők".... neked csak kapcsolatod nincs, vagy még barátaid sem? Mert ez a valóságtól hihetetlenül elrugaszkodott kis megszólalás volt.
Nem nyert utolsò van párom,sőt haverok is.
Csak az igazat írtam le.
Kicsit megszólítva érzem magam Corvinus diákként, nézzük az én perspektívámból is.
Írta valaki korábban, hogy nőként fontos, hogy a diploma mellett jól is nézz ki, mert ez a fő fokmérő. Egyet értünk, alapvetően a testi vonzalom egy kapcsolat alapja, de hozzám még nő sem jött úgy oda, hogy de intelligensnek nézel ki, szívesen beszélgetnék veled a dyatlov-rejtély megoldásáról! :D
Amúgy alapvetően az egyetemista réteg azért kapós(abb?), mert valamennyire szocializál a közeg, tehát ha normálisan kinéző, értelmesen kommunikáló, igényes emberek között töltesz 7 napból 5-öt akkor te is igyekszel ezekhez a normákhoz illeszkedni, ezeknek megfelelni, elmész edzeni néha, nem szakadt ruhát veszel fel stb. (Most attól tekintsünk el, hogy a Corvinusos diákok sokszor jó családi körülmények közül jöttek, polgári családból, ami szintén a magyar társadalom egy pici szeglete, ezáltal előnyből indulnak.) De ettől itt is vannak alacsony, kövér, kopaszodó diákok, nekik szerintem semmivel nem könnyebb mint egy bármelyik másik embernek. Lányok közül különösen sok a szürke, átlagos kinézetű, akik magukhoz mérten keresnek társat, (valamilyen szinten racionális, legitim igényekkel) szerintem nekik sem könnyebb mint bárki másnak.
Írtátok még a fizut, na az nem pályakezdőként lesz 7 számjegyű, a diploma csak lehetőséget ad, nem bérszámfejtést. Viszont elismert, keresett az itt kiállított diploma, nem értem miért nevezitek értéktelennek. (sok szak nemzetközi szinten is toplistás, a legtöbb pontos diákok közül arányaiban a Corvinust választják legtöbben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!