Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb nő ilyen többdiplomás, Corvinus-os, sportos testű, magas, teniszező, jóképű pasiról álmodik, ez a tipikus félrefésült hajú, ralph lauren inges csávó, aztán meg?

Figyelt kérdés

Aztán meg állandóan megy a sírás, mindennel csak baj van, hogy a pasi 60 órákat dolgozik, hétvégén is az anyjához lemegy pár órára, persze az nem baj, hogy a fizetése súrolja már a 7 számjegyes határt alulról huszonévesen.

Miért nem megy egy szerény munkás fiúhoz egy ilyen lány, aki sokat van otthon, és sokat lehet vele tv-zni vagy nem tudom, ha ez ennyire zavarja?

2018. dec. 18. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

# 9

Ettől, hogy ilyen hülyeségeket találsz ki, még nem fogsz ingyen krediteket kapni.

Inkább menjél vissza bmeme-re mémeket gyártani a corvinusról, hátha csökkenti a frusztrációdat a csúszások miatt.

2018. dec. 18. 22:21
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen egy csajszi aki totál elégedett magával, mert diplomás, de ennyi pénzt keres annak jó. Úgyis talál abban a korban pénzes pasit aki ezt "értékeli" benne. De egy férfival mi lesz?

A kérdés arról szól, hogy egy Corvinusos férfi mit kezd. Szerintem a fent leírt férfi abszolút gyenge pontja a végzettsége, és az abból fakadó rossz fizetése. Ha egy milliós keresetű swfejlesztő lenne akkor ő lenne a magyar Brad Pitt, de így, a nők szemében ő a magyar Denny De Vito

2018. dec. 18. 22:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, az én barátom nem a Corvinusra jár, nem is lesz diplomája, nem magas, nem teniszezik, inget jó, ha felvesz, a haja meg eszméletlen hülyén áll, de sokat dolgozik és kezdő létére jól keres. Engem speciel zavarna, hogy ahelyett, hogy velem van, hazajár az anyukájához (mondjuk nem mindegy, hogx húsz percre lakik vagy háromórányira, illetve, hogy ez a pár óra 2 óra-e vagy 10), de ez is attól függ. Ha együtt élünk, nekem fura lenne, ha minden hétvégén az anyjánál lenne... Illetve az, hogy sokat dolgozik semmiképpen nem zavarna (most se zavar), mert nulla munkával nxilván se fizu, se tapasztalat... Amúgy meg erre mondják, hogy az együtt töltött időt nem helyettesíti a pénz :)
2018. dec. 18. 22:35
 14/24 anonim ***** válasza:
10%
Ezzel szemben a nők mit is tesznek hozzá egy nedves lyukon kívül? Ja, semmit.
2018. dec. 18. 22:40
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Bárcsak látnátok, hogy milyen szánalmasok vagytok.

Az aldis árufeltöltőknek is van barátnőjük, ugyanúgy, ahogy azoknak is, akiknek nagyobb ambícióik vannak az életben ( amivel nem tudom, hogy mi a bajod..)

Azért mert a kiszemelted nem akar veled lenni valami corvinusos félrefésült hajú pasi miatt, még nem azt jelenti, hogy a munkás fiúk abszolút ki vannak csukva a társkeresésből, pláne, hogy ide gykra még diplomások is járnak hisztizni, mert szerintük a sátáni, igazságtalan nők csak a tirpák/kigyúrt férfiaknak adnak puncit az intellektuálisok helyett.

Annyira szükség lenne rá, hogy kis kortól oktassák, hogy hogy lehet egyedül megoldani az ilyen személyes nyomorokat meg komplexusokat, mert tarthatatlan, hogy 10ből 9 szingli férfi másokat okol a saját kudarcáért...

2018. dec. 19. 01:20
 16/24 anonim ***** válasza:

azért az mindig tréfás, amikor párra lelni nem tudó emberekre fröcsög valaki, teszi mindezt úgy, hogy pontosan azokat a topikokat túrja, ahol ez a téma

nekem például dús hajam van, és életemben nem jutna eszembe soha, hogy egy olyan oldalon trollkodjak, ahol másoknak az, a problémájuk, hogy kopaszodnak

tehát, ha szerinted mindenki szánalmas, aki keresgél, és nem talál, akkor ebből logikusan az következik, hogy a te életedben mindig sínen voltak a párkapcsolatok

ha pedig ez így van, akkor minek vagy itt? leszánalmasozni azt, aki magányos? ha építő jellegű tanácsod nincs, akkor inkább fogd be a szádat.

...de, hogy a kérdéshez is hozzászóljak

a legtöbb nőnek halovány fogalma sincs arról, hogy mire vágyik. elképzelésük sincs. akikről te írsz, azok általában irodában dolgozó, átlagnál többet kereső nők, akik azt hiszik, hogy az élet egy romantikus, hálivudi filmecske, és majd eljön értük a fiatalkori tom cruise.

nem jön el.

és azért nem jön el, mert ők meg nem a nicole kidman, csak ezt nem hajlandóak tudatosítani magukban. illuzórikus önbizalmat ad egy nőnek, hogy minden fotójára kap 100 lájkot, és a kollégái rendszeresen disznóviccekkel szórakoztatják, de ettől még senki nem lett a végzet asszonya, ezek a dolgok még senkiből nem csináltak vonzó, ellenállhatatlan nőt.

arról nem is beszélve, hogy aki az egyik embernek egy merő rémálom, a másiknak viszont élete szerelme, és fordítva. aki egy bizonyos kör fölött - legyen nő, vagy férfi - még mindig skatulyákban, és zsánerekben gondolkodik, egyedül marad.

az emberek pedig házasságra nem a zsánereikkel szoktak lépni, hanem azzal, akit szeretnek, és aki szereti őket (jobb esetben, bár manapság már ez sem igaz túlzottan)

a magyar ember még mindig a 90-es évek legelején él, amikor beleélte magát túlságosan a vhs-filmekbe, és végre reebok meg nike cipőt húzhatott, és bár azóta eltelt lassan harminc év, még mindig nem vette észre, hogy egyenesen szánalmas dolog las vegasosdit játszani ebben az országban, és arcpirítóan silány bmw-ből kilépni egy hajléktalanszálló előtt, bele a galambürülékbe, hogy aztán kifizessen 12ezret egy 12 dekás sztékért, és hazamenjen, hogy 800ezres tévén nézze az üvegtigrist

és mégis mindenkinek ez élete álma itt, szuperhőst játszani balkániában

2018. dec. 19. 02:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Minősègre mindenki vàgyik,csak kevès kaphatja meg,ezt el kellene fogadni uraim.

Minden nő minősègi férfit akar,csak nem jut mert ehhez sok mindennek egybe kell lennie,amit nem sok nő tud megtenni.

Amúgy 15-s persze lehet nője egy melósnak is.

Csak milyen?

Mert minősègi nő elhajtja jogosan persze.

Csak nèzd meg nem a csinos,edzőtermi,gyönyörű babaarcù,igènyes,miniszoknyàs,magassarkùs nőkkel vannak hanem àltalàban elhìzott,mangalica, ,,jó ez mostusta vagyok hajat mosni,felöltözni" akikre max ráfanyalodik mert jobbat nem kap ezèrt ha dugni akar akkor muszàj leadja az igènyeit,vagy rosszlanyokozik,mellette sörike,meg finghat nyugodtan.

Női partner dettó,egy melòshoz nem kell semmit se tennie,nem kell izzadnia a teremben,nem kell diètàznia,nem kell szexin felöltöznie,zabàlhatjàk a mocskokat,mert Jauzsinak aztàn mindegy.

Pont egymàsra talàlnak.

2018. dec. 19. 07:54
 18/24 anonim ***** válasza:

Ez pontosan így van, erre mondják, hogy suba subához, guba gubához. Aki igénytelen, csóró, tanulatlan, nem néz ki jól, az ne akarjon 10/10-es külsejű, diplomás, gazdag párt. Persze mindenki olyanra vágyna, mert mindenki a legjobbra vágyik mindenben, csak nem biztos, hogy elég jó is ahhoz, hogy megkapja.

2018. dec. 19. 08:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez alól kivételt képeznek az olyan nők, akik ugyan csórók és tanulatlanok, de ha jól néznek ki, úgyis bármilyen pasit megkaphatnak :D Én ezért tartom nőként fontosnak, hogy jól nézzek ki. Mellette tanulok is egyetemen meg ilyesmi, de ez jelentéktelen dolog a férfiak szemében, a külső számít.
2018. dec. 19. 08:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Az,hogy csóró egy nő engem nem zavart soha,diploma se kell.

Mert volt nekem diplomàs tanàrnő nőm,olyan hülye egy hàrpia volt,hogy majdnem kivàgtam az ablakon kb,mellette egy totàl hülye volt az èlethez is.

Igen nekünk fèrfiaknak a külső a legfontosabb hiszen fel kell izguljunk a nőre ezt sose tagadtam.

Legyen meg a magàhoz való esze,nem èrdekel a diplomàja,de nagyon adjon magàra legyen nőies,egy tàrsasàgban tudjon viselkedni,az àgyban meg igazi k_rva legyen.

2018. dec. 19. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!