Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderrel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
6-7
Az a baj, hogy a férfiak és a nők ne egyformák. A férfiak kb első látásra tudják, hogy minimum szexelnének-e az adott nővel, de a nők nem így működnek. Attól, hogy jobbra húzott, még nem bújna ágyba veled, csak megadja a lehetőséget arra, hogy meggyőzd veled akarjon.
"Egy átlagos kinézetū, de jó dumájú, értelmes pasi"
A nőknél átlag kinézet: a top 20-25%.
"Nagyjából 3 hónapig voltam regisztrálva, az alatt 120 matchem lett."
Gratulálok, akkor te megütötted a genetikai lottó főnyereményét, és élvezheted ugyanazt a privilégiumot, ami szinte minden fiatal nőt megillet. Miközben a férfiak 90%-ának 3 hónap alatt nemhogy 120, de 12 match sem jön össze.
@11
Deeee... izé... 0 percnyi beszélgetés alatt kurta nehéz ám meggyőzőnek lenni.
Fent vagyok, de én sajnos megnehezítettem magamnak a kérdést, geográfiai okokból. 😅 Elköltöztem nyáron Budapestről nyugatra ~~40km.
De így is volt pár matchem, amiről azt hittem, hogy megvan, aztán eltűntek. :)
Más társkeresőről már volt matchem (parom.hu), beszélgetés, randi es rövidebb kapcsolat is. Tinder nekem ilyen fun kategória marad max. :)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!