Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderrel kapcsolatban milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderrel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Lehet ott komoly kapcsolat céljából párt találni? 24L

2018. dec. 17. 23:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

6-7

Az a baj, hogy a férfiak és a nők ne egyformák. A férfiak kb első látásra tudják, hogy minimum szexelnének-e az adott nővel, de a nők nem így működnek. Attól, hogy jobbra húzott, még nem bújna ágyba veled, csak megadja a lehetőséget arra, hogy meggyőzd veled akarjon.

2018. dec. 18. 10:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyjából 3 hónapig voltam regisztrálva, az alatt 120 matchem lett. A nagyrészüket felvettem messengerre, ott már volt aki eltűnt. 5-6 alkalmi jött össze ami nem sok. Komolyat nem terveztem de lehetett volna ha nem csak minden 10. lányt húzom jobbra.
2018. dec. 18. 10:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egy átlagos kinézetū, de jó dumájú, értelmes pasi"

A nőknél átlag kinézet: a top 20-25%.

"Nagyjából 3 hónapig voltam regisztrálva, az alatt 120 matchem lett."

Gratulálok, akkor te megütötted a genetikai lottó főnyereményét, és élvezheted ugyanazt a privilégiumot, ami szinte minden fiatal nőt megillet. Miközben a férfiak 90%-ának 3 hónap alatt nemhogy 120, de 12 match sem jön össze.

2018. dec. 18. 10:18
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó: így nézett ki az exem:

[link]

És testre ilyesmi volt:

[link]

Felső 20-25 %-nak számít? Megvannak a fogai, nincs kórosan elhízva, normális arca van, nem kopasz, 182 cm magas. Ettől felső 25 % lenne? Akkor az elég szomorú lenyomat lenne a magyar férfiak igénytelenségéről.

2018. dec. 18. 10:40
 15/21 anonim ***** válasza:

@11

Deeee... izé... 0 percnyi beszélgetés alatt kurta nehéz ám meggyőzőnek lenni.

2018. dec. 18. 12:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Fent vagyok, de én sajnos megnehezítettem magamnak a kérdést, geográfiai okokból. 😅 Elköltöztem nyáron Budapestről nyugatra ~~40km.

De így is volt pár matchem, amiről azt hittem, hogy megvan, aztán eltűntek. :)

Más társkeresőről már volt matchem (parom.hu), beszélgetés, randi es rövidebb kapcsolat is. Tinder nekem ilyen fun kategória marad max. :)

40F

2018. dec. 18. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:
16: matchet idézőjelben szerettem volna írni, mert ott ugye más a rendszer.
2018. dec. 18. 12:50
 18/21 mikeXxX ***** válasza:
Rengeteg ott a depressziós ember számomra ez volt a felfoghatatlan . 39f
2018. dec. 18. 16:50
 19/21 anonim ***** válasza:
14: Számomra ő az átlagos, de jó kisugárzású pali, aki ha ilyen mosolyogva szólítana meg az utcán, szívesen elmennék vele egy kávéra :) Nem a felső kategória, bár nekem az pont nem bejövős, de a képen szereplő pali meg ponthogy 10/10 :)
2018. dec. 18. 17:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19: dettó, nem véletlen voltam egy ilyennel 7 évig, nem egy unalmas szépfiúval :) De sok sikertelen pasi ezt nem képes elhinni, hogy a nőknek a külső közel sem annyira lényeges, mint a személyiség. Egyszerűbb a külsőre fogni.
2018. dec. 18. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!