Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van sok egyedülálló nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van sok egyedülálló nő, mert az alacsony fizetések miatt kevés az egzisztenciálisan stabil férfi?

Figyelt kérdés
És mivel a nőknek fontos az anyagi biztonság, ezért inkább egyedül élnek, de nem szeretnének egy átlag magyar fizetéssel rendelkező férfit?

2018. dec. 14. 22:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
35%
Ahogy mondod kérdező... az átlag nettó kereset 216ezer forint. Ennél tömegével keresnek kevesebbet, főleg az ország északkeleti részén. Mégis rengeteg 120-180ezer fizus emberkének van csinos felesége, barátnője. Több ismerősöm és rokonom is van így. Tehát máris megdőlt az elméleted. Sőt, ha 216 felett keresel picivel, akkor pedig már átlagon felüli béred van, tehát nem foghatod erre a nőknél. (31/F)
2018. dec. 15. 20:34
 32/39 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként igaz! Itt vagyok én. A fizetésem simán az átlag felett van. Konkrétan 4 lakásunk van, autó, gyerek. 40+ vagyok, koromhoz képes bőven jól nézek ki. Van feleségem. 3 komolynak mondható hobbim van, amire megvan a keret. Nincs hitel, havonta szép kis összeget tudunk félretenni. Ez így szép és jó lenne, ha utoljára nem augusztus 3-án szexeltünk volna.

Nekem az a tapasztalatom, hogy egyszerre, egybe sosincs meg semmi, nekem ezt az árat kell megfizetnem a rendezett életért. A feleségem asszexuális, évente kb. 3X erőt vesz magán és lefekszik velem. Igen, ilyen volt már az elején is, de én annyira kishitű voltam, hogy azt gondoltam annó, nekem sosem lehet barátnőm, így elfogadtam hogy nekem ez a szexmentes élet jut. Ennek már 18 éve.

Érdekes, hogy évente 10-15 nővel ismerkedem meg, de sosem léptem félre. Kell az önbizalmamnak. Hogy mitől férfi a férfi? Attól hogy képvisel egyfajta életerőt, van a háta mögött tapasztalat, tudás. Nem elmenekül, hanem megoldásokat talál, hozzá tud szólni bármihez, széles látóköre van. Most sokan le fognak szólni, de én azt tapasztalom, hogy az "agy" sokkal imponálóbb a NŐKNÉL, mint az "izom". Az agy biztonságot ad, addig az izom csak parádé.

2018. dec. 16. 10:30
 33/39 anonim ***** válasza:

#33 nem szeretnek kotelezobol össze állni egy férfival aki uralkodni akar rajtam vezetni íranyitani a kapcsolatban plusz úgy kell főzni mosni takarítani rá mintha a gyermekem lenne .Kotelezobol sem fogok szülni hogy a fehér nép ne halljon ki .

Saját magamnak szeretném az egzisztenciát nem leszek/vagyok eltartott

Számomra egy férfi teher egy nyűg lenne meg ami vele jár.

Nők is képesek úgy eltartani magukat ahogy egy férfi. Nem vagyok és nem is leszek egy gyenge kitartott nő aki a férfitól fugg meg bólogat a ferfi minden szavára.

2018. dec. 20. 08:55
 34/39 anonim ***** válasza:
Csak mert megteremtettem a saját egzisztenciámat, vagyis nem szorulok rá, hogy valaki eltartson, még nem teher számomra egy férfi. Akkor teher, ha ő egzisztenciálisan instabil, ha őt kell még anyagilag megtámogatni, ha önállótlan, ha elvárja, hogy kiszolgálják, ha rám akar telepedni, ha irányítani akar. Egy velem egyenrangú férfi, akivel kiegyensúlyozott kapcsolatot tudok kialakítani, egyáltalán nem teher.
2018. dec. 20. 09:24
 35/39 anonim ***** válasza:
32%
Számomra azért teher mert főzni mosni takarítani kell rá mintha egy életképtelen nem tudom mi lenne a férfi. Nem leszek senki cselédje egy kapcsolatban mert a férfi gyerekként viselkedik aki elvárja kötelezően hogy ki legyen szolgálva
2018. dec. 20. 09:37
 36/39 anonim ***** válasza:
Azért nem minden férfi viselkedik csecsemőként, persze, én is tapasztalom, hogy szép számmal vannak ilyenek is, de öcsém pl. simán ellátja magát, és nem várja el, hogy kiszolgálják, csodálkoztak is nőismerősök, hogy hogyhogy főz, ilyet ők még nem láttak... :-D
2018. dec. 20. 09:49
 37/39 anonim ***** válasza:
Azért azt még hozzátenném, hogy mi tesómmal ebben nőttünk fel, szóval őt azért nem kell kiszolgálni, mert apánkat sem kell, a szüleim között otthon is munkamegosztás van, és ez lett természetes nekünk is öcsémmel, apám is ezt látta az ő szüleitől, szóval ő is hozta a mintát, és öcsém is viszi tovább.
2018. dec. 20. 09:51
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

Azért van ez a sok egyedülálló átalg nő, mert 10/10-es akar, vicces legyen, humoros legyen, tartsa el, meg legyen ezer barátja és magabiztos legyen.

10/10-es csávó 10/8 alatti csajjal nem fog összejönni.

Pl: Hana Baker is, mint tudjuk egy ri ngyó volt akinek szegény rendes Clay Jensen nem volt elég jó.

Buta Hana, a saját hibájából megerőszakolják, meg tönkreteszik de ilyen a valóságba nincs.

Ha csúnya egy lány rá se néznek a palik.

--- Szóval

A pénz, hát fontos a pénz de aki pénzre megy az már az elején kiderül.

Várom ide egyébként a válaszokat a síró nők részéről akiknek senki nem elég jó.

2018. dec. 24. 10:25
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
.
2018. dec. 24. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!