Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van sok egyedülálló nő, mert az alacsony fizetések miatt kevés az egzisztenciálisan stabil férfi?
# 10
Vajon a nők szenvednek ettől az egyedülléttől vagy igazából teljesen jól elvannak így?
Én házas vagyok, érzelmileg és anyagilag is mindent beletettem a kapcsolatba. Van gyerek is, de mint férfi egy nulla vagyok otthon. Egy nő piszkosul el tud bánni egy férfival. Sajnos barátságos vagyok, gyűlölöm az agressziót, segítőkész vagyok, mindenben kivettem a részem a háztartásból, jól is keresek. Mára viszont egy depressziós, önbizalomhiányos, fuldokló ember lettem, akinek már élni sincs kedve.
Nem nézek ki jól, nem vagyok egy alfa hím, értem sosem kellett semmit sem tenni. Egy értéktelen sz*r vagyok. Na ennyit ér egy férj!
26 éves gépészmérnök vagyok, saját lakásom van pesten, saját kocsim is van.
Azt hiszem ezek kielégítik az egzisztenciálisan stabil fogalmát. Szerinted hány barátnőm volt eddig?
Elárulom, 0.
na az én agyamat is elfosta a vér erre a lúzerezésre..
nem elég, hogy mások utálnak minket még magunknak is utálni kell saját magunkat?
voltál már kedves válaszoló pl amcsiban?
hogy lehet hogy ott egy utolsó, gondolkodni képtelen, faék egyszerűségű embernek is egyenes az útja a stabil egzisztenciához? miért van, hogy kimész és látsz egy r.hadt nagy, kirívó vidéki házat 4 pick-uppal és kérdezed, hogy mi történt..válaszopciók: magyarból jött 3 éve, ukrán öt éve jött, szerb gyerek életrevaló.................
szóval hagyjuk ezt, a kerdesben szerintem valós okfejtés rejlik..
más dolog, hogy az agymosott embereket sajnálni kell, nem elítélni..
én gondolom, hogy egy szokványos akciófilm minden kontinensen gerjeszt álmokat..
Azért IS!
Meg mert sok nő kiöregszik. Gimi+fősuli+karrier = 40X év.
Csak közben a 40-es jópasi vagy nős, vagy meleg, vagy nem akar nősülni. Vagy akar, de egy 25 évest.
Mamahotel. Első melóm anyáméktól 10 percnyire volt. Vagy 5-6 csaj is dobott, mert otthon laktam, és nem fogták fel, hogy nem fogok lakást bérelni, mikor az utca végén van a melóm.
Csalódás. Sok alkesz barommal találkoztak és megúnták, hogy csak azok jönnek futószalagon.
Kor. Ha fiatalabb a pasi 20-30 vagy idősebb 45-60 akkor az sem jó nekik.
Az egyedülálló nők 3 okból azok:
- ugyanolyan looserek, mint az egyedülálló pasik, csak nekik nem lehet elmondani (tudod, az a típus, aki sír, hogy sehol egy pasi, de ki nem mozdul a lakásból)
- annyi önuralmuk nincs, hogy ne zabáljanak 0 mozgás mellett
- a legnagyobb részük egyáltalán nem egyedülálló, kezelgetteti magát rendesen futó kapcsolatokban, de esze ágában sincs lemondani a szabad életről
Azért vagyok egyedülálló mert nekem nem kell egy férfi a nyakamba akire fozhetek moshatok takarithatok éjjel nappal mintha a gyerekem lenne(mert ő nem akar semmit csubalni )
Szex meg nem érdekel azért pláne nem jönnek össze egy férfival (kötelező szex sem kell ami csak a férfinak jó )
Nem akarom hogy egy férfi vezessen irányítson dirigaljon nekem egy kapcsolatban
Inkább maradok egyedül , szabadon mint egy férfi “uralma” alatt
N
Én pl 0-18, 19 és 22,5 továbbá 23 és 28 éveim alatt egyedülálló voltam, és nem is csókolóztam vagy szexeltem.
Egyszerűen nem volt kivel. Először sokat tanultam az egyetemen, utána rengeteget dolgoztam. Egyáltalán nem jártam olyan helyekre, ahol idegenekkel lehet ismerkedni. Sportklubba igen, de ott a sport erdekelt, nem a pasik.
Mivel a mai definíció alapján demiszexuális vagyok (szerintem csak lány, a klasszikusabbb típusból), nálam a testi szándékot meg kell előzze a lelki vonzalom, ideális esetben sok idő (hónapok), mire tényleg szeretném azt az ölelést.
Így bár próbálkoztam társkeresőn, de kb kétszer mentem el randira és mindkettőn mindent elrontott az, hogy nem volt randi szándék nélküli spontán találkozás.
Kb ezek. De biztos igaz az a sok komplikált elméletetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!