Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatná egy nő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatná egy nő, hogy mi a jó nekem, hogyan találhatnék egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés
Hogyan találhatnék egy ilyen nőt akivel boldog lehetnék.

2018. dec. 14. 21:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen. Én is így értem, hogy szükszég van a kommunikációra. Olyan nő a vágyam, akinek nyitottak a kommunikációs csatornái az irányomba és mindig meghallgatja a mondani valómat, mindig érdekli az amit mondani szeretnék és türelmrelmes hozzám és én is ugyan így teszek, tehetek vele, nyitott vagyok hozzá, erdekel minden amit mond, tesz. Szóval olyan nőt szeretnék akivel nagyon egy hullámhoszra tudunk kerülni és nagyon jó a kommunikáció alakul köztünk. Testalkatra kicsivel alacsonyabb mint én vagy ugyan olyan magas és nagyon szép. :) Hát mi más lehetne egy férfi vágya?
2018. dec. 15. 07:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdemes talán ilyen témájú tanfolyamokra menned. Pl.erőszakmentesckommunikáció, személyiségfejlesztés stb.

Ajánlom a tanulási zóna oldalt, nem csak pedagógusoknak ad sokat. Vagy Rambala Évát, Jánosi Vali előadásait...

2018. dec. 16. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!