Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal fiú milyen okból kifolyólag kerüli teljes mértékben a lányokat?
"Ha drámától akar attól még szexelhet.."
Már nem azért, de dugtál már meg lányt, aki többet akart? Az az igazi dráma...
Ha érdekelnék egy lányt akkor ő is ezeket a kérdéseket tehetné fel magának, még a kor is egyezik.
Hát... Régebben is meg még most is félek a lányoktól, azoktól, akik tetszenek nekem. Az esetek 80%-ban én nem szoktam nekik viszont tetszeni. Ezért egyáltalán nem is próbálkozom, a mai lányok rámenősek, úgyis megszerzik maguknak azt a srácot, akit akarnak.
Ezért sem látom értelmét a lányok felkutatásának. Ne félj, ha valakit kiszúrnak maguknak biztosan nem hagyják annyiban, hogy este róla álmodoznak (ezt tapasztalatból tudom). Persze lehet vannak olyanok is akik nem mutatják ki semmilyen módon a szimpátiát, az az ő dolguk.
Beállhatok én is a sorba, de az, hogy így annyira meg tudok hódítani egy lányt, nos, én nem hiszem el magamról, lutri az egész. Viszont ha megvárom amíg egy csaj kezdeményez akkor ott biztos őszinte az érdeklődés. Az időmet sem pazarlom így és sokkal magabiztosabb vagyok, tudom, hogy nem fog lerázni.
Nem mondom, hogy minden ilyen srác ezért nem csajozik, de én például ezért.
Hol vannak most azok a megmondóemberek, akik szerint "nem attól függ, hogy jó pasi vagy-e, hogy kezdeményeznek-e nálad a lányok, te vagy a férfi, légy tökös?"
És is adom, hogy a 15-ös válaszolónál van a pont. Ma már a lányok is tudnak kezdeményezni és kezdeményeznek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!