Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 30 vagyok, nem kellek- (ttem) a nőknek, egy korosztálynak se, semmilyen célból, mit tudok csinálni?
30 evesen? Ez a hajo mar eluszott baratom.
Ha oszinte valaszt akarsz kapni. De irhatok mast is, ami neked tetszik.
#10: szakadok:DDD
(pont ezen gondolkoztam, amikor szembejött velem ez a kis borzalom... de van, akinek ez tetszik...)
Van fedél a fejed felett, van mit enned, télen meleg lakás vár, van autód, hobbid?
Mit akarsz még másnak ennyi sincs....
Ha lesz valaki az csak a ráadás lesz. Légy hálás azért amid van, és örülj a kis apró dolgoknak. Én így vagyok ezzel!
16.
Vagy gondolkodj így, kérdező: Tőled csóróbbaknak, vagy tőled hülyébbeknek, vagy tőled még akár csúnyábbaknak is van nőjük, van az életükben szerelem, intimitás, szex.
Olyanoknak is sokszor, akiknek nincs mit enniük, vagy nincs autójuk, vagy nincs fedél a fejük felett. Örülsz?
Kérdező! A 7.kérdésedre a válasz: Igen, jól megfogalmaztad,így van.
Megtetézve azzal,hogy akkor van egyáltalán esélyed a nőknél,ha átmész a legelső filteren! Az első szűrő: A magasság. Ha 180-185cm vagy,minden oké,erre tudsz alapozni.
De ha 162cm vagy,jobb ha már készíted a kötelet. :-)
Elég szélsőséges,amit írtam,de ilyen az élet sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!