Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan 30 vagyok, nem kellek-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 30 vagyok, nem kellek- (ttem) a nőknek, egy korosztálynak se, semmilyen célból, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

30 evesen? Ez a hajo mar eluszott baratom.

Ha oszinte valaszt akarsz kapni. De irhatok mast is, ami neked tetszik.

2018. dec. 11. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Ne önmagadon kívül keresd a boldogságot, és akkor nem számodra probléma, ha egyedül kell lenned.
2018. dec. 12. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Beprobalkoztal a nem csinos (dagadt) nőknél is ? Azt hiszem neked már más sehogy nem fog összejönni !
2018. dec. 12. 06:22
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Legalább nem ordibal veled senki.
2018. dec. 12. 06:42
 15/18 anonim ***** válasza:

#10: szakadok:DDD

(pont ezen gondolkoztam, amikor szembejött velem ez a kis borzalom... de van, akinek ez tetszik...)

2018. dec. 12. 06:58
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Van fedél a fejed felett, van mit enned, télen meleg lakás vár, van autód, hobbid?

Mit akarsz még másnak ennyi sincs....

Ha lesz valaki az csak a ráadás lesz. Légy hálás azért amid van, és örülj a kis apró dolgoknak. Én így vagyok ezzel!

2018. dec. 12. 08:01
 17/18 anonim ***** válasza:
7%

16.

Vagy gondolkodj így, kérdező: Tőled csóróbbaknak, vagy tőled hülyébbeknek, vagy tőled még akár csúnyábbaknak is van nőjük, van az életükben szerelem, intimitás, szex.

Olyanoknak is sokszor, akiknek nincs mit enniük, vagy nincs autójuk, vagy nincs fedél a fejük felett. Örülsz?

2018. dec. 12. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező! A 7.kérdésedre a válasz: Igen, jól megfogalmaztad,így van.

Megtetézve azzal,hogy akkor van egyáltalán esélyed a nőknél,ha átmész a legelső filteren! Az első szűrő: A magasság. Ha 180-185cm vagy,minden oké,erre tudsz alapozni.

De ha 162cm vagy,jobb ha már készíted a kötelet. :-)

Elég szélsőséges,amit írtam,de ilyen az élet sajnos.

2019. febr. 9. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!