Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elismerhetjük, hogy egy átlag huszonéves férfinak nehezebb feladat az ismerkedés, mint egy átlag huszonéves nőnek?
"Pl mennyi történet van itt hoppon maradt nőktől, mint férfiaktól... kiket hagynak ott egy éjszaka után, mikor elvileg életreszóló terveket szövögettek..."
Aki olyan nőként olyan hülye, hogy egy éjszaka után már életreszóló terveket szövögessen, az meg is érdemli, hogy így járjon. Meg kell ismerni a másikat, beszélgetni kell vele, utat kell neki adni, érdeklődőnek kell lenni. Ez persze nehézkesebb és hosszabb, mint széttenni a lábunkat az első alfahímnek. De hát ha egyszer ők aaaannyira szexiik!!! Aki k**vaként viselkedik, az ne csodálkozzon, ha akként is kezelik...
Kérdezőnek: "Did you just assume my gender, bigot?"
A "bigot" nem azt jelenti, ahogy te itt használod. Ez egy lenéző kifejezés olyan személyre, akiknek nem alátámasztható nézeteik vannak politikáról, rasszokról, vagy vallásról.
Te itt most melyikről is beszélsz éppen?
Egyikről se?
Miért is illetsz engem sértő kifejezéssel?
Miről is akarsz privátban beszélgetni, mikor te nekem az oldal közepén szóltál be?
Egyébként baromira nem volt nehéz kitalálni a nemed, egyből egyértelmű volt a kérdésből.
A tanácsom továbbra is az, amit korábban beírtam: önsajnáltatás helyett foglalkozz kicsit magaddal. Az angoltudásoddal is. Nem azon kéne már rugózni, hogy szerinted kinek mi könnyebb az életben, hanem a saját életeddel foglalkozni. Sokkal előrébb lennél, hidd el.
"A stílustól függetlenül igyekszem emberi hangnemben reagálni." Nem ment.
Attól függ mit akarsz és mik az igények.
Nőként szexelni könnyebb, elég lenne kicsit hangosabban elsóhajtanom magam egy szórakozóhelyen és lenne ajánlat.
Már csak a tanult nemiszerepek miatt is így van. Egy férfi próbálkozik, hódít, ez az elvárt. Jóval kevesebb nő hajlandó szexkapcsolatra/kalandra mint férfi. A nőktől a testiség megnem élése a várt norma.
Kapcsolat esetén mindkét nem helyében lenni sz*pás.
#13: Pontosan tudom, hogy mit jelent a kifejezés. Egyrészt éltem angolszász országban, másrészt most is ottani cégnek dolgozom, a baráti társaságom többsége sem magyar anyanyelvű. Sokkal több politikai, kulturális beszélgetésben veszek részt angolul, mint magyarul. Bár tény, hogy nálunk ilyen nem is nagyon van. Ha értenéd a kontextust, pontosan tudnád, hogy ez egy vicc volt a részemről.
A másik: látom, hogy nem sikerült megérteni, hogy ez a kérdés ne rólam, ne az én személyemről szóljon, hanem a témáról tisztán, személyeskedés helyett érvekkel. Ezért mondtam, hogy amennyiben a személyemmel kapcsolatban van megjegyzésed/kérdésed, azt privátban szívesen fogadom. A kérdést viszont kérlek ne offold szét, ha már képztelen vagy elvonatkoztatni a konkrét személyektől.
Igen, a nők csak kedvükre válogatnak, henyélnek, kedvükre válogatnak, henyélnek.
#10-es a 10 pontos komment. Véletlen lenne?
"Igen, a nők csak kedvükre válogatnak, henyélnek, kedvükre válogatnak, henyélnek."
A legrosszabb az az egészben, hogy közben nem fejlődik ki az önismeretük, mert nincs miért kifejlődnie. A nők egész életükben abban az illúzióban élnek, hogy a társkeresés alapvetően nem olyan nehéz, csak őszintének, kedvesnek, figyelmesnek kell lenni (magyarul: az a szexis s**gfej, akinek én igent mondtam, néha bókolt nekem) és a többi baromság. Aztán ezekből a nőkből anyák lesznek, és olyan fiakat nevelnek ki, akik fél életükben szopni fognak emiatt. Mire rájössz, hogy mennyi baromsággal etettek meg a téged felnevelő nők, már 25 éves leszel, és a frusztrációd miatt egy csajnak se fogsz kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!