Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülök állandóan "friend-zoneba"? Hol ronthatom el?
friend zone = "de hát azt hittem csak barátok vagyunk.." :/
Sokadik eset! Kedvesnek mondanak, nem vágyok rámenős sem, próbálok odafigyelni a lányokra, de úgy látom nem ez kell nekik.. már a negyedik lány "kosaraz ki" ezzel.
"Egy csaj már ránézés és két perc beszélgetés után tudja, hogy akarna-e tőled valamit, elmenne-e veled randizni mondjuk. Nem kell senkit hetekig-hónapokig fűzni."
Én is tudom, hogy mit szeretnék tőle, de mégis hogy adjam a tudtára? Direktbe mégsem mondhatom, hogy figyi lefeküdnék veled:D
Volt már több lány akivel szexről beszélgettem, én hoztam fel és ők sem zárkóztak el a témától, de aztán annak is barátzóna lett a vége, akkor?
11.
"Jó volt dumálni, arra gondoltam, valamikor folytathatnánk még ezt a beszélgetést nyugisabb körülmények között is."
"Amúgy valamikor összefuthatnánk nyugisabb körülmények között is, mert itt most elég nagy a rohanás, de még beszélhetnénk."
Így. A lényeg, hogy elhívod randira, anélkül hogy kimondanád hogy az randi. Aztán a randin felépítheted az egyéb vonzalmat, egymás jobb megismerését, a csókot, stb.
Randit meg tudod, pl valami kellemes, csendes, beülős bárba/kocsmába/kávézóba/pubba szevezünk, ahol ketten vagytok és tudtok közvetlenül órákig egymás mellett ülve beszélgetni, lehetőleg alkohol társaságában. Beülés előtt talán még egy kis séta belefér.
12.
Nem tudom, hogy te most nagyon romantikus alkat vagy, vagy nagyon válogatós, mint egy jó barátom. Neki is mondtam, ő is tudja, ti vagytok a kivételek.
És nem, nem minden nő tetszik. Hanem a szép arcúak és a karcsú, vonzó alkatúak. Lehet érteni.
Ha évente 1-2 nőhöz mész oda, sajnos ezért sincsenek sikereid a nőknél úgy, ahogy szeretnéd.
"Volt már több lány akivel szexről beszélgettem, én hoztam fel és ők sem zárkóztak el a témától, de aztán annak is barátzóna lett a vége, akkor?"
legközelebb ne a meleg kísérletezéseidről mesélj szex témánál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!