Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, a szexuális tartalmú célzásokban, gesztusokban abszolút képtelenek vagytok a bókot meglátni?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy "Ejj, de megd...nálak!", "Szívesen elkényeztetnélek!", "Jó bula vagy!" és hasonlók, vagy a fenékrepacsi, fogdosás, ilyenek...

Oké, tudjuk, hogy perverz, bunkó, dugódani, stb. az ilyen típusú pasi, csak egy darab húsként tekint a nőkre. De ebbe azért bele lehet látni, hogy kívánatosak, vonzóak, "jó nők" vagytok, csak az illető pasi nem éppen kulturált formában közli, jelzi ezt. Szórakozóhelyekről gyakran lehet nőként ilyen "élményekkel" hazatérni...

A visszaigazolás ezen formája teljesen hidegen hagyja a nőket, vagy azért - ha nem is mutatjátok ki - de ez is jól esik nektek valamilyen szinten? Ez is hozzá tud járulni az önbizalom épüléséhez vagy inkább degradálóan hat a szexcentrikussága miatt?

2018. dec. 8. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

75% vagyok es tulsulyos. Es nem. Foleg, mert tudom, hogy tulsulyos vagyok, ezek a pasik csak hazudnak.

Es mivel tulsulyos vagyok, tudom jol, hogy csak mint "konnyu preda" szamitok.

Kerdezo, nem tudom, hogy te milyen vilagban elsz, de amiket leirtal az sehol sem szamit boknak.

2018. dec. 8. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

„egy túlsúlyos nő nemigen kap ilyen megjegyzéseket”

75 kiló vagyok 160 centihez, és kapok.

2018. dec. 8. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Konnyu preda = kover, biztos orul, hogy egyaltalan valaki felfigyel ra.

De nem. Ha kover a csaj, nem jelenti automatikusan azt, hogy buta is.

2018. dec. 8. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem veszem bóknak az ilyesfajta beszólogatásokat, lepereg rólam. Ha vonzódik hozzám, akkor tudja értelmesen megfogalmazni, és a személyemre irányuljon.
2018. dec. 8. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszem bóknak, mert az ilyen pasi (aki általában alulművelt, csúnya, ostoba, stb) csak annyit lát, hogy egy "átlagos csaj, akinek van p*cs*ja". Ebben mi a bók?

Akinek itt megáll az "udvarlása" az nálam még egy pillantásra sem érdemes.

2018. dec. 8. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha szerinte jó nő vagyok tiszteljen már meg annyival, hogy nem alpári módon adja tudtomra.
2018. dec. 9. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Amúgy ez olyan, mintha ez a nő:

[link]

Odakiabálná neked az utcán, hogy "de leszopn@l@k kis csillag!"

Mert általában az ilyen kaliberű "férfiak" szokták ezeket mondani. De ha egy igényes, jól öltözött férfi mondaná ezt az is degradáló lenne.

2018. dec. 9. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!