Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engedi, hogy simogassam, és odabújik hozzám az jó jel, vagy el akar kergetni?
Figyelt kérdés
Ja még ami tetszett amikor megszorította a kezemet
4. talin eddig sikerült eddig sikerült eljutni, kissé lassú a tempó, de a semminél jobb
2018. dec. 1. 22:20
1/7 anonim válasza:
Igen. Én is általában ahhoz szoktam bújni, akit a hátam közepére sem kívánok..Tök logikus
3/7 A kérdező kommentje:
😂
2018. dec. 1. 22:30
4/7 anonim válasza:
"eddig sikerült eddig sikerült" szóval nem kell aggódnod, alakulnak majd a dolgok. ;)
5/7 anonim válasza:
Igen, nagyon jó! Ügyelj arra hogy mindig legyen elöl száraz táp és takarítsd naponta az alomtálcáját és nem lesz baj:D
6/7 anonim válasza:
Milyen hülye kérdés ez? Te miért bújsz oda egy másik emberhez? Utálatból?
Másik: lassú tempó? Inkább ideális! Haladtok is, de nem adtok oda rögtön mindent, így mindig van mit várni, egy újabb szeletet fedezel fel a másikból. Sokkal szebb és izgalmasabb így, nem?
7/7 anonim válasza:
Azért bújt oda hozzád mert rossz helyen ültél, ő akart odaülni és így akart leszorítani. Azért ez elég ciki, nem jössz be neki akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!