Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akar ez a nő? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ez a nő? (Bővebben kifejtem)

Figyelt kérdés
A hölgy gyakran kétértelműen fogalmaz és nem tudom, mit vesz poénra és mit nem. Pl.: menjek át hozzá (szex), szül nekem gyereket stb. Én is szoktam poénkodni de ilyen dolgokban csak komolyra veszem a figurát.Elkezdtem lecsapkodni a magas labdáit és mindenre igent mondtam neki de akkor meg hárított és folytatta a kétértelmű játékait. Szerintem csak szivatóra rakott, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

2018. nov. 26. 03:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Jól látod a dolgot.
2018. nov. 26. 04:55
 2/20 anonim ***** válasza:
74%

Álló farokkal átmennék hozzá és kérdőre vonnám, na akkor lesz ám az igazi szivatás :D

Viccet félretéve, igen valoszínűleg csak szorakozik veled, ami szemmel láthatólag élvezi,de te döntöd el meddig hagyod magadat és mikor küldöd el a p**sába, hogy hülyítsen mást.

2018. nov. 26. 05:01
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
miért kéne elküldeni?Neked nem esik jól?Szórakozzál te is vele így.Vagy baromi jól elhülyültök amiből lehet is akár valami..vagy elküld a fenébe és legalább rövidre lett zárva a dolog ,hogy egy hülye pcsa..."ha felkérnek keringőre nem illik vissza utasítani :D"
2018. nov. 26. 05:04
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
szexet akar. egyértelmű
2018. nov. 26. 07:13
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Csak szórakozik.
2018. nov. 26. 07:24
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd a fenébe, szórakozzon a kuva anyával. :) F
2018. nov. 26. 08:05
 7/20 A kérdező kommentje:
4-esnek. Akár mikor áthív mindig mondom neki, hogy bármikor átmegyek, munkaidőn kivül akár éjjel kettőkor is. 😊Nincs lehetetlen időpont. Ezután jön a terkó és szórakozik tovább. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2018. nov. 26. 09:53
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

A legtöbb ilyen "mit akarhat", "van esélyem" kérdés ott csúszik el, hogy "normális, tiszta" közeledés és lépés helyett a MÁSIK fél szándékának a kitalálásrá fókuszál, a másikra hárítja.

TE mit akarsz a nőtől? Neked tetszik? Neked szimpatikus? Számodra vonzó?

Ha igen, akkor ezt tisztán, nyíltan (nem tolakodóan, nyomulósan, hanem egyértelmű, érthető módon) éreztesd vele, közeledj felé.

Aztan vagy ő is fogadja vagy nem.

Meglehet, hogy ő is ilyen "kerülő" módon várja, hogy te lépj, mert így vissza tud tancolni, rád hárítja, ha felsülne a próbálkozása.

De lehet, hogy csak szórakozik rajtad.

Vagy magát a flörtölést élvezi.

Esetleg szüksége van ilyesféle önbizalom növelésre.

Vagy egyszerűen ilyen vicces, játékos személyiség.

De a lényeg akkor is ugyanaz. Ne az ő gondolatait, érzéseit próbáld kitalálni, ne rá várj, hogy mit lép, hsnem tisztázd magadban, hogy te mit szeretnél és aszerint lépj.

2018. nov. 26. 16:06
 9/20 A kérdező kommentje:
Írtam a kérdés kifejtésénél, hogy minden kétértelmű beszólására pozitívan, félreérthetetlenül reagáltam, hogy lássa komolyan gondolom .
2018. nov. 26. 16:53
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
az akció viszont elmaradt. annak hiányában bármilyen pozitív lehetsz
2018. nov. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!