Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a nő? (Bővebben kifejtem)
Figyelt kérdés
A hölgy gyakran kétértelműen fogalmaz és nem tudom, mit vesz poénra és mit nem. Pl.: menjek át hozzá (szex), szül nekem gyereket stb. Én is szoktam poénkodni de ilyen dolgokban csak komolyra veszem a figurát.Elkezdtem lecsapkodni a magas labdáit és mindenre igent mondtam neki de akkor meg hárított és folytatta a kétértelmű játékait. Szerintem csak szivatóra rakott, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.2018. nov. 26. 03:00
11/20 anonim válasza:
Szívatásról szó sincs. A hölgy azt szeretné, ha kérdező megtalálná a tökeit, és hozzájuk méltón viselkedne. Szíve mélyén ugyanis az ominózus hölgy nőből van, és bármennyire feminálódik is a társadalom, az évmilliós evolúciós törvények terén pár évtizedes divathullám nem rúg labdába. Nem magas labdákat kéne tehát lecsapni, hanem (hogy a tenisz világánál maradjunk) ászokkal, kivédhetetlen adogatásokkal kellene indítani. Ezekkel megtörni a nő "ellenállását", hogy érezze; szükség van rá. Hogy KELL a pasinak!
12/20 A kérdező kommentje:
Arról hallottál, hogy teperni csak olyan nő után érdemes, aki biztató jeleket küld és nem csak szórakozik a másikkal? Felnőttként ne játszunk már tini módra.
2018. nov. 29. 07:52
13/20 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a jelek annak rendje-módja szerint megérkeztek. Csak miután nem vezettek eredményre, kezdtek röpködni a magas labdák.
14/20 anonim válasza:
Az is lehet,hogy ez csak flört a rèszèről.Hívd el randira,ès kiugrik a nyúl a bokorból.Ha akkor is terel,akkor komolytalan.
15/20 anonim válasza:
Biztos, hogy szeretne többet is, de valószínűleg csak a te fejedben vagy teljesen egyértelmű, amúgy egy töketlen kutya vagy, aki egyáltalán nem érthető.
16/20 anonim válasza:
Én csak azzal a pasival szórakozok viccelődök akivel tudom hogy úgy sem lesz semmi komoly. Akivel komolyan gondolom azzal nem viccelődök komoly dolgokkal pláne gyerek témával nem.
17/20 anonim válasza:
Valószínűleg mindketten éretlenek vagytok még a "feladathoz"! F/60
18/20 A kérdező kommentje:
15-ös, töketlen kutya? Ilyen hozzászólásokkal igen hamar 0% lesz a válaszaid hasznossága.:D
2018. dec. 2. 10:01
19/20 anonim válasza:
Ahogy látom más is egyetért velem, csak neked nem tetszik az igazság. Mellesleg nem érdekel a százalékom és mivel nő vagyok, ezért pontosan látom, hogy igazam van.
20/20 anonim válasza:
Ez nem egy férfi és egy nőről szóló történet, hanem 2 gyereké! Az hogy hány évesek vagytok nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!