Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, amikor azt mondjátok, hogy komoly párt szeretnétek magatok mellé, az mit takar?
Akinek érzelmi inteligenciája magas. Nemm futamodik meg nehéz a bajban, hanem helytáll. Akinek pozitív hite van.
Aki potenciális, és gondoskodó, nemcsak a fszának él.
Akinek olyan az élethez való hozzáállása hogy teremtő.
Aki rugalmas.
Aki igényes, törekszik a jobbra.
Látom a sok phaszkalap megszólítva érezte magát, mikor azt olvasta, hogy "nők, lányok" 😂
Nekem egy komoly pár azt jelenti, hogy lehessen vele együtt tervezni az életet. Nem fogjátok elhinni és le is leszek pontozva, de nem az a komoly férfi, aki pénzes és alám tol minden xart (persze persze, én is anyagias rbanckva vagyok, tudjuk). Persze fontos szempont a pénz, de nekem személy szerint az számít, hogy ketten keressünk annyit, amennyiből finanszírozni tudjuk a saját életünket, egy kicsit félre is tudunk tenni és egyiküknek se kelljen kitartani vagy lehúzni a másikat. Az életfelfogására vonatkozóan attól lesz valaki komoly, hogy nem csak teng-leng, egyik munkahelyről megy a másikra, mert életképtelen és nem tud sehol megszokni, nem életművész, aki a "majd lesz valami" mottóval vakargatja otthon a pötsét. Fontos, hogy legyenek tervei, valami elképzelése a jövőről, amiért tesz és dolgozik minden nap. Párkapcsolat szempontjából nyilván fontos, hogy ezek a tervek egyezzenek az én terveimmel. Nekem személy szerint fontos, hogy akarjon gyerekeket, családot, de nem feltétlenül komolytalan valaki attól, ha ezt nem szeretné, csak simán nem egymást keressük. Személyiségre vonatkozóan legyen érett, komoly, felelősségteljes, szorgalmas, megbízható és úgy általában erkölcsös, szerény, visszafogott. Nekem a "prank" stílusú humor nagyon nem fekszik, nem tartom viccesnek, ha másokat baxogathatok és ezt sem, ha valaki engem baxogat, dehát végül is egy fapna vagyok, ezt már elmagyarázták nekem itt gyakorin. Ezért is le leszek pontozva, de egy komoly pár nálam azt jelenti, hogy a párkapcsolatunkat is ugyanolyan komolyan veszi, mint én, szeretne házasságot, nem úgy áll hozzá, hogy ha hibázok, akkor majd keres mást, úgyis ott van a szomszéd Gizike is, és nem kell amiatt aggódnom, hogy 35 évesen, 2 gyerek után nehogy megdugja a munkahelyén a 18 éves feszes pnát. Ezen kívül az egyik legfontosabb szempont, hogy legyen önálló, talpraesett valaki. Nem, nem azt várom, hogy mindenképpen lakása legyen vagy albérletben lakjon, de arra legalább legyen igénye, hogy a szülei felnőttként tartsák számon otthon (mondjuk ne kelljen engedélyt kérnie, hogy találkozzon a haverokkal, adjon bele a rezsibe 25+ éves, dolgozó emberként, mossa ki a saját ruháit, ne hívogassa anyu, ha este 8-ra még nincs otthon stb) és akarjon elköltözni az anyjától, ha a párjával már ott tart a kapcsolat, hogy összeköltöznének, esetleg gyereket vállalnak, a közös lakásba/albérletbe meg ne telepítse be anyut és ne kelljen meglátogatni vagy felhívni minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!