Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Model alkatú nőnek van társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Model alkatú nőnek van társkeresési gondja?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

" Persze végén jönnek a nicsegynormlisférfi szöveggel (lásd #1)"

A csaj nélkül lévő férfiaknak annyira jó lenne néha az értő olvasás ahelyett, hogy folyton nyomják ugyanazt a mantrát.

Én nem mondtam, hogy nincs egy normális férfi, mert én is férfi vagyok.

Viszont volt szerencsém a csajjal egy pár helyre elmenni szórakozóhelytől kezdve a sporton át a különböző hobbikig.

Gyakorlatilag belép valahova, rögtön rámászik fél tucat pasi (a 60 éves, alkesz portás bácsi is ott teszi neki a szépet), 2 percet nem hajlandó vele senki dumálni, mert mindenki rögtön fűzni kezdi.

A normálisabb pasik meg ezt látva eléggé távol maradnak tőle.

Btw, a secondary shame gyakran átélhető mellette. Néha nekem ég a képem, a "kollégák" miatt, hogy simán fel lehetne szedni, ha valaki leülne dumálni vele, ahelyett, hogy 2 perc alatt valami sikamlós, vagy randizós dumát tol, vagy a kedvencem a szánalomra hajtó huszárok tömege: "ilyen nőnél biztos nem lenne esélyem".

2018. nov. 30. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

11# a nők mondják állandóan, hogy nincs normális férfi égen-földön. Elmennek egymás után 50-100-kitudja hány randira és szerintük normális, hogy egyetlen férfit sem tartanak elég jónak. Fel sem merül bennük, hogy esetleg, esetleg velük van valami baj.

A másik, hogy mégis mi akadályozza meg a drága modellalkatú hölgyismerősödet, hogy odamenjen azokhoz a bizonyos "normális férfiakhoz"? Na, halljuk a kifogásokat!

2018. nov. 30. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Lásd #1-es pont.

Ha odamegy egy amúgy normális férfihez, akkor 2 eset következik be:

- fülét farkát behúzva elinal

- meg akarja fektetni rögtön, mert egy ilyen csaj ment oda hozzá.

Mellesleg tedd a kezed a szívedre... ha hozzád odajön egy modell csaj, te persze lazán tolod a haverkodást, nem száll rögtön az egód az egekbe, hogy mekkora hím vagy, vagy rettensz meg, hogy mit akar tőled ez a nő.

Ha nem ilyen lennél már régen nem egyedül nyafognál, hanem lenne nőd.

2018. nov. 30. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!