Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Model alkatú nőnek van társkeresési gondja?
" Persze végén jönnek a nicsegynormlisférfi szöveggel (lásd #1)"
A csaj nélkül lévő férfiaknak annyira jó lenne néha az értő olvasás ahelyett, hogy folyton nyomják ugyanazt a mantrát.
Én nem mondtam, hogy nincs egy normális férfi, mert én is férfi vagyok.
Viszont volt szerencsém a csajjal egy pár helyre elmenni szórakozóhelytől kezdve a sporton át a különböző hobbikig.
Gyakorlatilag belép valahova, rögtön rámászik fél tucat pasi (a 60 éves, alkesz portás bácsi is ott teszi neki a szépet), 2 percet nem hajlandó vele senki dumálni, mert mindenki rögtön fűzni kezdi.
A normálisabb pasik meg ezt látva eléggé távol maradnak tőle.
Btw, a secondary shame gyakran átélhető mellette. Néha nekem ég a képem, a "kollégák" miatt, hogy simán fel lehetne szedni, ha valaki leülne dumálni vele, ahelyett, hogy 2 perc alatt valami sikamlós, vagy randizós dumát tol, vagy a kedvencem a szánalomra hajtó huszárok tömege: "ilyen nőnél biztos nem lenne esélyem".
11# a nők mondják állandóan, hogy nincs normális férfi égen-földön. Elmennek egymás után 50-100-kitudja hány randira és szerintük normális, hogy egyetlen férfit sem tartanak elég jónak. Fel sem merül bennük, hogy esetleg, esetleg velük van valami baj.
A másik, hogy mégis mi akadályozza meg a drága modellalkatú hölgyismerősödet, hogy odamenjen azokhoz a bizonyos "normális férfiakhoz"? Na, halljuk a kifogásokat!
Lásd #1-es pont.
Ha odamegy egy amúgy normális férfihez, akkor 2 eset következik be:
- fülét farkát behúzva elinal
- meg akarja fektetni rögtön, mert egy ilyen csaj ment oda hozzá.
Mellesleg tedd a kezed a szívedre... ha hozzád odajön egy modell csaj, te persze lazán tolod a haverkodást, nem száll rögtön az egód az egekbe, hogy mekkora hím vagy, vagy rettensz meg, hogy mit akar tőled ez a nő.
Ha nem ilyen lennél már régen nem egyedül nyafognál, hanem lenne nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!